Hvordan at slippe af sort mug på min bambus plante

December 15

Hvordan at slippe af sort mug på min bambus plante

Mold er overalt. En integreret del af øko-system, det er job er at nedbryde og nedbryde organisk materiale. Når en plante såsom bambus er syge, stressede eller ellers kompromitteres, kan opportunistiske mug tage fat og fremskynde anlægget til sin død. Mold er mest aggressive under længerevarende våde og cool. Når du finde sort skimmel på din bambus plante, skal du handle hurtigt for at udrydde sygdommen.

Instruktioner

•Undersøg din bambus nøje. Du er på udkig efter tegn på sticky stier langs blade og stængler af planter. Hvis du finder dem, har du opdaget honningdug stier. Disse blev efterladt af bladlus, hvide fluer eller skjoldlus, at feed på sap af anlægget. Formen dækker disse stier er almindeligvis omtales som sodede skimmel. Denne mug kan simpelthen tørres væk med en våd klud. Du skal identificere skadedyr vokser på din bambus plante og behandle det med den passende insektmiddel. Hvis du ikke kan finde en klæbrig stier, gå videre til trin 2.

•Observe bunden af nye bambusskud. Hvis fleste af mug ligger der med et par pletter på culms, kviste og blade, er synderen sandsynligvis culm sjofelheder. Efterhånden som sygdommen skrider frem, kviste vil svulme op, blive hæmmet og producere sort frugtsætning organer. Det eneste middel mod culm sjofelheder er at udrydde bambus, som svampen lever i den bambus rødder. Brænde de inficerede planter.

•Observe bambus blade, culms og grene. Hvis nogle dele af bambus er gulnet, er døende og/eller støbte så svage dele af planten ved at blive bytte for fælles skimmel. Sveske væk enhver gulnet, beskadigede, støbt eller ellers kompromitteret dele af bambus plante. Vær ikke bange for at beskære hårdt, da bambus er den hurtigst voksende plante i verden. Det vil snart hoppe tilbage. Smide den beskæring materiale. Kompost ikke det.

•Rengør op nogen faldne bambus blade, culms og kviste fra sengen. Skimmel ofte overvintrer og gengiver på plante kuld i den fugtige jord.

Tips & advarsler

  • Din lokale county udvidelse office kan hjælpe dig med insekt identifikation og pesticider anbefalinger. Eller tage et billede af insekter og ser på internettet for fælles bambus skadedyr.
  • Sunde planter kan afværge de fleste skimmel angreb.
  • Beskære toppe af nogle af bambus planter i tætte stande. Skimmelsvampe trives i fugtige stillestående luft mellem tæt voksende planter. Beskæring baldakinen vil åbne den og tillade flere tørring sollys og luft at trænge ind på standen.
  • Vand din bambus stå på jorden tidligt om morgenen. Stående vand på bladene og culms føre til skimmelvækst.
  • Hvis skimmelvækst er et fælles problem på dine potteplanter bambus, løfte bambus ud af pot til at kontrollere rødderne. Hvis de er pakket rundt inde i potten, skal din bambus være indkapslede i en gryde, der er 1-2 inches større i diameter. Disse bundne rødder svække planten og forlade det modtagelige for sygdommen.
  • Hvis formen fortsætter med at gentage sig trods beskæring og kulturelle ændringer, spray bambus med en plante fungicid planlagt til brug på bambus. Følg producentens anvisninger for anvendelse priser og beløb.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com