Hvordan at slippe af sorte alger før du lukker min overjordiske Pool

May 23

Sorte alger sporer er helt usynlig, indtil de begynder at angribe din pool. Når de starter, kan en modbydelig sort, trævlet stedet invadere din pool vand i løbet af nogle timer. Den umiddelbare reaktion for mange pool ejere er bare tilføje flere klor til poolen. Mens dette kan midlertidigt slippe af stedet, sporerne forblive, klar til at strejke. Du skal helt fjerne sorte alger fra din pool før du lukker for sæsonen, eller vil du afdækker en modbydelig og ubrugelig pool næste sæson.

Instruktioner

Slå din pool filtrere og lad den køre 24 timer i døgnet under hele behandlingen. Filtrering vil hjælpe med at fjerne usynlige sporer.

•Scrub ned på gulvet og væggene i din pool, ved hjælp af en krat pensel. Dette vil agitere enhver usynlige sorte alger ud overflader. Også krat på de sorte alger pletter til at fjerne den beskyttende lag af slim og udsætte algerne til din kemisk behandling.

•Tilføj klor produkt til din pool at bringe klor niveauet op til mindst 5 dele pr. million. Super behandling, kan du trygt gå så højt som 10 dele pr million og stadig angive poolen. For at måle, bruge en pulje testkit, tilgængelig fra pool levering butikker.

•Tilføj klor som nødvendigt for at opretholde et højt niveau i mindst fire timer. Skrub igen mod slutningen af behandlingsperioden at sikre klor har nået algerne.

•Gentag skrubbe og klor behandlinger hver dag indtil algerne forsvinder. Når det sker, fortsat scrub og behandle hver dag i mindst syv dage til at sikre, at algerne er væk. Så længe alger sporerne ikke kan nøjes (fordi du børster så ofte), er de modtagelige for skade fra klor.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com