Hvordan at slippe af termitter i væggen

February 20

Hvordan at slippe af termitter i væggen

Termitter er hård insekter og generelt dårlige nyheder. De kan gøre tusindvis af dollars værd af skader før du er klar over, at de er i dine vægge. For at fjerne dem med succes, skal de fleste mennesker kalde en skadedyrsbekæmpelse professionel, ifølge Reader's Digest. En hel koloni af termitter skal aflives for at forhindre yderligere skader. Behandling for termitter i dine vægge omfatter brug af agn, borater, spot injektioner og gasning. At vælge den rigtige slags insekticid for din situation vil hjælpe dig slippe væggene af disse skadedyr.

Instruktioner

•Prøv baiting. Lokkemad målet underjordiske og Formosan termitter, og denne metode er ønskeligt, fordi der er ingen giftstoffer involveret og ingen boring er nødvendig. Denne proces, men kunne tage måneder at arbejde, giver termitter mere tid til at gøre mere skade.

•Tjek, om brug af borater. Borater target underjordiske og Formosan termitter og de giver permanent beskyttelse. Fagfolk spray nøgne træ med bor og fylde hulrum i vægge med en skum, der indeholder boron. Borater er ikke giftigt for mennesker, men det kan være svært at nå udækket træ i boliger. Denne metode kan tage uger at arbejde.

•Prøv spot injektioner. Denne type af metode henvender sig til alle typer af termitter. Fagfolk bore ind i vægge og injicere pesticider hvor termitter reden og foder. Denne metode virker hurtigt, men virker kun i de områder, hvor den anvendes. Det kan også tage et andet program på et senere tidspunkt, ifølge en artikel offentliggjort på det gamle hus.

•Consider bygger dit hjem. Dette dræber tørt træ og nogle træ-kedelige termitter. Med gasning fylde fagfolk hele huset med giftgas. Denne metode er normalt meget effektive og efterlader lidt rester eller lugt.

Tips & advarsler

  • Nogle insektmidler er sikrere end andre. Kigge efter produkter, der indeholder hydroprene og fenoxycarb, fordi de ikke er giftigt for pattedyr. Borsyre er også forholdsvis sikker, så længe det ikke indtages.
  • Insekticider er mærket med enten word fare, advarsel eller forsigtighed. Undgå insekticider mærket "fare", da de er de mest skadelige, siger Reader's Digest.
  • Læse etiketter omhyggeligt. Hvis du beslutter at bruge en over-the-counter insekticid, Sørg for, at det er sikkert til indendørs brug.
  • Må ikke rod med termitter du finde i nærheden af din ejendom. Hvis du ser en rede i en rådnende stykke træ eller stub og forsøg på at ødelægge det, termitter vil kun bevæge, muligt målretter dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com