Hvordan at slippe af tomat plante skadedyr

August 23

Hvis du har en have, vil du have fejl. Desværre, der er bare et faktum af livet. Du vil aldrig kunne fjerne dem alle. Men tro det eller ej, har bugs rundt er en god ting. Selv om de ødelægger dine planter, kan at have en pest problem angive at noget er galt med din jord eller andre betingelser. Du kan styre skadedyr på din tomatplanter, selv om, og du kan gøre det uden at bruge nogen kemikalier på alle.

Instruktioner

Kontrollerende tomat plante skadedyr

•Pick enhver skadedyr ud med din hånd. Dette er den mest besværlige metode at slippe af skadedyr på din tomatplanter, men det er en af de mest effektive. Stor fejl som hornworms kan simpelthen pillet ned af planter og placeret i en krukke med sæbevand. Hvis tanken om dette er utiltalende til dig, forsøge at finde et par børn til at gøre det og betale dem 10 cent en bug.

•Spray mindre skadedyr som bladlus, off din tomat plante blade med en haveslange. Tilskynde gavnlige insekter som mariehøns i din have til at holde de mindre skadedyr i skak.

•Mix almindelig opvaskemiddel (ca. en tsk) og vand i en tom sprayflaske. Hvis der var noget andet i flasken, Sørg for at rengøre flasken grundigt før du bruger (køre det gennem opvaskemaskinen hvis du kan). Spray blade af din tomatplanter med denne blanding. Mindre bugs vil bogstaveligt talt glide ret off-- eller i det mindste de vil ikke kunne få et greb til at begynde med.

•Mix chili sauce (nogen form efter eget valg) med vand i en ren, Tom sprayflaske. Spray denne løgnehistorie på blade af din tomatplanter. Dette vil afvise næsten ethvert skadedyr. Det vil afvise gode dem, også, så brug den med omtanke. Hvis du bruger en hot pepper sauce, der er meget varmt, være omhyggelig med ikke at sprøjte en snart-til-være moden frugt; Du kan ikke bare beskadige frugten, men også skade dig selv ved at spise det. Det kan også ændre enhver saucer eller salsas, du foretager fra tomaterne.

•Spray gartneri olie på dine frugter. Gartneri olier er normalt mineral-olie-baseret, men der er også vegetabilsk olie-baseret sorter. Olie, virker hvis en "sommer" olie, kun når sprøjtes direkte på skadedyr. Det kvæler dem og forhindrer også deres evne til at reproducere. Skadedyr er også ude af stand til at brødføde hvis sprøjtes, så de kan sulte ihjel samt. Olier må dræbe alle bugs, dog, så brug dem når det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Holde jorden godt beluftet og sund. Bruge kompost og gødning til at forbedre jorden næringsstoffer. Jo sundere jord, de mindre attraktive bliver det for skadedyr.
  • Ved hjælp af kemiske pesticider på frugtbærende planter kan være farlige for de mennesker, der spiser frugt og skadelig for jord og god bugs rundt i haven. Prøv at bruge økologiske eller naturlige skadedyrsbekæmpelse metoder når det er muligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com