Hvordan at slippe af træ Bagworms

September 3

Hvordan at slippe af træ Bagworms

Bagworms er larver opkaldt efter de poser, at de udgør omkring deres organer og medbringe. Larverne æder knopper og blade, forårsager dieback og i ekstreme skadedyrsangreb, træ død. Bagworms vises i det østlige USA som langt mod vest som Nebraska og så langt syd som Texas. Selv om deres favorit træer er arborvitae og rødt cedertræ, angribe de et væld af løvfældende og stedsegrønne træer. Styring af bagworms er af afgørende betydning, som skadedyr vil vende tilbage år efter år, og befolkningen vil stige hurtigt når dette er stiftet.

Instruktioner

•IDENTIFY skadedyr korrekt at sikre korrekt behandling. Bortset fra når den modne mandlige bagworms udvikler vinger og efterlader tasken, lever bagworms hele deres liv i silke tasker, som de konstruere omkring deres organer. Som de modne, de tilføjer rester af blade og kviste til posen. Når de finder et passende sted, lægger de posen på en gren med en løkke af silke. Ifølge den Penn State University forlængelse måle modne bagworms tilfælde 1-2 inches i længden.

•Spray træer i løbet af foråret, når larverne er ubeskyttet og mest modtagelige. Bakterien Bacillus thuringiensis er effektiv mod bagworms og vil ikke skade mennesker, kæledyr eller nyttige insekter. Andre insekticider er godkendt til brug mod bagworms. Vær sikker på at grundigt nyde løv, som bagworms er beskyttet af deres poser gør tungere applikationer nødvendige. Følg altid alle label instruktioner og brug kun produkter mærket for bagworms og træet som du anvender produktet.

•Locate tasker i efteråret, når løvtræer mister deres blade og poser bliver brune, hvilket gør dem lettere at få øje på evergreens.

•Handpick tasker fra træer og knuse dem.

•Klippe den silke strand, der lægger posen til filialens. Denne streng kan bælte grenen og forårsage dieback.

Tips & advarsler

  • Bagworms har naturlige fjender, herunder fugle og snyltehvepse. North Carolina Cooperative udvidelse citerer forskning der viser at tiltrække hvepse kan minimere bagworms parasitære naturligt. Asters såsom shasta Tusindfryd naturligt tiltrække disse hvepse.
  • Om du vil håndplukke bagworms eller bruge kemisk kontrol afhænger af niveauet af angreb. Ifølge Ohio State University udvidelse, handpicking er mest effektiv for små skadedyrsangreb og kemisk kontrol bør overvejes kun, når handpicking er ikke længere muligt. Bagworms er bedst kontrollerede tidligt, som befolkningerne vil kun fortsætte med at stige som de vingeløse hunner producere larver, der vil fortsætte med at æde det samme træ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com