Hvordan at slippe af ukrudt

November 24

Hvordan at slippe af ukrudt

At slippe af med ukrudt kan synes som en uendelig proces for boligejere eller græsplæne specialister. Der er ikke en nem måde at slippe af ukrudt; i stedet, bruge flere metoder til at udrydde dem fra din værftet. Ukrudt vil ikke forsvinde natten over. Tag dig god tid og i sidste ende vil du ikke have nogen mere ukrudt venstre.

Instruktioner

•Træk ukrudt op ved basen af stilken; få så meget af rodklumpen som muligt eller det simpelthen begynder at vokse igen. Dette er en forsøgt og sand metode, men fungerer bedst, når du kun har et par ukrudt. Det kan være opslidende arbejde.

•Mow din græs. At holde græs og ukrudt på en overskuelig længde vil stoppe spredningen af ukrudt. Få ukrudt med frø bælg, før de slipper eller flyve til andre dele af gården. Hvis du har ukrudt med bælg, taske din græs, som du klippe, så du ikke må du videredistribuere ukrudtsfrø.

•Fertilize på plænen. Sørg for at befrugte når græsset vokser og ikke ukrudt. Hvis du gøde under den ukrudt sæson, vil du bare fodre dem. Befrugte græsset i løbet af dets vækstsæson, så det vil fortrænge ukrudt.

•Aerate jorden. Når jorden bliver meget komprimeret, kan det begynde at vokse crabgrass og andre ukrudt. Lej en perlator fra et havecenter og køre det gennem din værftet. Det vil løfte jorden lidt, indsætte luft og løsne det op, så ukrudt som kompakt jord vil dø.

•Spray græsplæne med herbicid. Købe den slags, der ikke vil dræbe din græs. Spray det direkte på ukrudtet til at dræbe dem. Være meget forsigtig, når du bruger ukrudtsmiddel; børn og kæledyr bør ikke rundt, når du spray det. Ikke gør det på en blæsende dag, som spray kunne flyde i luften i et stykke tid.

Tips & advarsler

  • Hvis du nyligt landskabspleje din græsplæne, placere sort weed blokering plast på jorden inden din sod. Dette vil bidrage til at forhindre ukrudt i at vokse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com