Hvordan at slippe af vilde ænder

October 28

Hvordan at slippe af vilde ænder

Selv om vilde ænder som Gråand (Anas platyrhynchos) er attraktive og undertiden underholdende fugle, kan de blive et irritationsmoment, når de begynder at samles i stort tal. Dette er mest tilbøjelige til at ske, hvis du bor i nærheden af en flod eller sø eller har en haven pool eller swimmingpool på din ejendom. Hvis vandfugle begynder at dominere din vand funktioner eller skade din have, mens forurenende din ejendom med deres afføring, skal du muligvis tage skridt til at afskrække dem.

Instruktioner

•Refrain fra fodring vilde ænder, enten bevidst eller utilsigtet. De er tiltrukket af frø, der falder fra fugl foderautomater, så holder det renset eller installere fangere under din foderautomater.

•Break op de store vidder af korte græs at ænder foretrækker ved plantning masser af træer og buske. Hvis vandfugle invadere fra en nærliggende sø eller flod, tillade børste eller højt græs til at vokse på dens bredder, hvor det adjourns din ejendom. Når ænderne ikke kan se, hvor de skal hen, er chancerne, de vil finde en lettere sted at klatre op af vandet.

•Tag opvarmning enheder og Plæneluftere fra din Dam eller have pool, og tillade overfladen for at fryse om vinteren at eliminere det åbne vand, der tiltrækker ænderne i løbet at sæsonen. Dække din swimming pool i de sæsoner, det er ikke i brug, også. Hvis du skal forlade det åben under sommermånederne, float badebolde eller flåder på dens overflade, som deres bevægelse kan skræmme ænder væk.

•Installer flag, balloner og/eller fugleskræmsler på din ejendom. Erhverve balloner under 2 fod i diameter, med malede øjne i deres Centre. Vedhæfte dem til brevpapir objekter med fiskesnøre, således at de flyder i en højde på omkring 10 fod. Du kan gøre flag ved at binde 6 x 30 tommer stykker af orange plast eller Mylar til toppen af 4-fods stakes. Fugleskræmsler bør være så smukt klædt som muligt med store øjne og lemmer, der flyttes, når vinden blæser.

•Indstil op bevægelse-sensing lys eller sprinklere hvor vilde ænder er mest tilbøjelige til at samles. Selv om de kan lide vand, nyder ikke de at blive brat overøst med enten det eller lys.

•Display plast, liv-size modeller af dyr, der skræmmer ænder, hunde, ræve og vaskebjørne. Dem bør flyttes ofte eller fuglene bliver vænnet sig til dem. Tilstedeværelsen af en levende hund på din ejendom bør modvirke ænder fra besøger så godt.

Tips & advarsler

  • Hvis der er en anden og mere passende placering for vilde ænder ikke langt fra dit hjem, som en offentlig sø, kan du muligvis besætningen fuglene til det. For at gøre dette, skal du ved hjælp af flere venner holder op store stykker af pap eller sengetøj til at holde ænderne indeholdt i en waddling gruppe. Tillad ikke ællinger at få adskilt fra deres mødre.
  • Vilde ænder og deres reder er beskyttet af den migrerende fugl traktaten handling, så er det ulovligt for dig at skade eller dræbe fugle uden for planlagte jagt sæsoner. Det er ikke ulovligt at skræmme eller besætningen vilde ænder, men medmindre de er nesting eller truede arter som Laysan ænder (Anas laysanensis) og Hawaii ænder (Anas wyvilliana).
  • Selv om højt og pludselige lyde vil skræmme vandfugle, kan sådanne lyde forårsage du flere problemer med dine naboer end du havde med ænder. Ultrasonic repellers uhørlige til dine naboer vil ikke arbejde, som par fugle kan høre lyde på denne frekvens enten.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com