Hvordan at slippe af vilde majroe

February 23

Vilde majroe er en årlig, der vokser klynger af gule blomster på toppen af høje blomst stængler. Det anses for en ukrudtsplante i enge og langs vejsider. Det nemt frø og spirer i løbet af foråret og efteråret, og undertiden om sommeren. Hvis vilde majroer plager din voksende plads og du ønsker at slippe af med dem, er der flere måder at gøre dette. Når du slippe af med de vilde majroer, vil de ikke længere bruger op næringsstoffer og vand, der kunne bruge dine ønskede planter.

Instruktioner

•Applicer herbicid på vilde majroe planter. Klar-til-brug herbicid, som med aktive ingrediens glyphosat, fungerer godt for at dræbe vilde majroer. Andre herbicider, som også dræbe vilde majroer er dem med den aktive ingrediens MCPA, 2,4-D eller dicamba. Følge ansøgningsprocedurerne skrevet på etiketten, såsom sprøjtning det en rolig dag og væk fra kæledyr og børn. Ofte, er sprøjtning unge planter mere effektiv end venter.

•Træk op de vilde majroer og deres rødder. Dette fungerer godt for en lille angreb og for yngre de vilde majroer er, jo lettere de vil være at trække. Planter og ukrudt er også nemmest at trække, når jorden er lidt fugtig. Derfor, trække dem op dagen efter en regn eller en vanding. Venter på en dag giver vand tid til at sive ned i jorden, hvilket gør det nemmere at få op rødderne.

•Mow en patch af vilde majroer tæt på jorden eller skære dem ned til jorden med sakse. Denne metode skal være effektiv, skal du klippe eller skære dem ned ofte, ikke tillader dem at vokse. Dette forhindrer de vilde majroer absorberer sollys i deres blade, hvor de konverteres til energi. Til sidst, alle deres energi reserverne vil være udtømt, og de vil dø.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com