Hvordan at slippe af voksende Crabgrass

February 10

Crabgrass (Digitaria spp.) er et vedholdende sommer ukrudt, der spreder sig hurtigt i en græsplæne eller have bed, kvælning ud ønskeligt planter som det konkurrerer om jord og næringsstoffer. Venstre umarkeret, bliver den aggressive ukrudt hurtigt en smuk plæne til et weeded område, der er svære at styre. For de bedste resultater praksis praksis sund forvaltning så din græsplæne græs er sundt og modstår konkurrencen fra crabgrass. Vedtage et kemisk eller organiske middel for at dræbe den voksende græs om sommeren når det aktivt voksende.

Instruktioner

•Træk ud crabgrass planter fra jorden med deres rødder, hvis de findes i små mængder i din plæne. Selv om labor intensiv, dette er det bedste middel til at befri hele weed plante og begrænse chancerne for re-vækst. Fugtes jorden let, så det er brugbar og grave omkring planten med en murske at løsne rødderne. Forstå stilken og trække ukrudt med sit rodsystem ud af jorden.

•Rake græsplæne før slåning så frø grene stå over de omkringliggende græs. Slå græsset så hurtigt som muligt og indsamle græsafklip i græs samling taske. Slette udklip i en affaldssæk. Denne metode forhindrer frø fra spredning og spire, således kontrollere crabgrass angreb i din plæne. Mow ofte at svække struktur af ukrudt, så det dør.

•Pour en selektiv post emergent ukrudtsmiddel specifikt formuleret til target crabgrass i en tank sprøjte. Tilføj den anbefalede mængde af vand til at fortynde koncentrat, hvis nødvendigt. Direkte spray af herbicidet direkte over ukrudt anlægget for at slukke det helt. Selv om nogle crabgrass planter dør efter én ansøgning, modne eller stædig ukrudt kræver en eller to gentage programmer for effektiv kontrol.

•Pour kogende vand på crabgrass til at dræbe den økologisk. Direkte strøm kogende vand fra en lang-sprøjtede kedel over ukrudt og slukke det helt så det brænder. Alternativt, spray eddike, der indeholder 9 procent eller mere eddikesyre over crabgrass brænde og dræbe den.

•Spread en plastfolie over crabgrass til solarize det. Denne metode er velegnet til områder hvor ukrudtet forekommer i store patches. Veje ned i kanten af ark med mursten. Varmen fra solen bager ukrudt og dræber det fire til seks uger.

Tips & advarsler

  • Undgå klipning plænen før sprøjtning ukrudt med herbicid. Også undgå at vande plænen 24 timer efter påføring.
  • Kogende vand og eddike er non-selektive økologisk herbicider, der dræber enhver vegetation, de kommer i kontakt med. For de bedste resultater bruger disse produkter, når ukrudt findes i isolation, eller spredes en tarp eller beskyttende barriere over nærliggende ønskeligt planter til at styre utilsigtet sprays eller drypper over dem.
  • Muld jord stærkt efter fjerner crabgrass for at forhindre enhver rødder, der forbliver i re-voksende. Rødderne af den ihærdige ukrudt vokser, hvor de rører jorden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com