Hvordan at slippe af Web orme på en Live Oak Tree

January 2

Egetræer findes over hele verden, sprede deres bred grene til at give skygge, en klatring foundation og i efteråret, en generøs antallet af agern. Disse smukke træer kan angrebet og defoliated af den mindste af væsner, selv om. Et sådant væsen er caterpillar kendt som webworm. Webworms bygge webs i enderne af egetræ grene, før de falder til at blive møl. Disse websteder indeholder deres æg og kan blive store og grimme, med døde blade og æg sække hængende fra træet. Både larver og voksne larver æder aktivt egeblade. For at slippe af med følger disse skadedyr organisk, et par enkle trin.

Instruktioner

•Når du se webworm reder og webs, bruge en rake eller kost til at banke dem ud af træet og ødelægge dem. Disse websteder holde fremtidige eller nyfødte larver, så du ødelægge fremtidige generationer af skadedyr.

•Tilskynde naturlige rovdyr af webworms. Plante solsikker at tiltrække gavnlige hvepse, og hænge fugl foderautomater til at tiltrække fugle til området. Gavnlige hvepse kan også købes i din lokale haven forsyning butik. Begge af disse rovdyr lever af larver, og vil hurtigt reducere befolkningen.

•Spray for webworms. Bruge BT spray, som inficerer larver og dræber dem. BT ikke vil skade planter eller andre dyr som mange pesticider, men det kan reducere din sommerfugl befolkning ved at angribe deres larver. Du kan også sprøjte med neem olie, som er en anden økologisk insekticider.

Tips & advarsler

  • Webworm webs vises normalt i sensommeren.
  • Webworms kan ikke rent faktisk dræbe en live oak tree. De vil defoliate det, og deres spind er grimme.
  • Brugen af pesticider kan dræbe gavnlige insekter og kan forgifte dyr i området.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com