Hvordan at slippe af Wire orme i en have

October 22

Wireworms er larver af klik biller og de vises som små brune orme, der har seks ben. Ormene er farlige skadedyr i haven, som de lever på rødder, stængler og knolde af planter. Orme kan også vokse sig længere end 3 cm og fortsætte med at læ sig i ukrudt og syge planter. Wireworm, sig kan næsten være mere katastrofalt at dine afgrøder og have end Klik Bille, og derfor er det ekstremt vigtigt at udrydde ormene straks. Ved det første tegn på tygget planter bør du søger inden for ukrudt og barkflis orme og derefter forberede sig på at slippe af med dem alle.

Instruktioner

•Klart området omkring din have seng af muld, ukrudt og faldne eller syge planter. Brug gummihandsker, når du fjerner ukrudt eller syge planter. Du bør også gøre for at fjerne enhver frugt eller grøntsager, der er faldet fra dine planter.

•Lay ned en træ planke af enhver størrelse i din have seng og lade den stå natten over. Check under bestyrelsen næste morgen og du vil finde mange af wireworms knyttet.

•Tag planke af orme til et område af din græsplæne hvor du kan sprøjte pesticider på orme til at dræbe dem. Når de er døde kan du råde over dem i en affaldssæk. Hvis du ikke ønsker at dræbe Sørg dem. for at fjerne dem fra træ og placere dem i et område langt væk fra haven.

•Tilføj mindst en 3-cm lag kompost til jorden i haven hvor wireworms angreb fandt sted. Tilføje organisk gødning, der indeholder grøngødning, som vil bidrage til at dræbe enhver tilbagevendende wireworms.

•Fortsæt administration af din have ved at fjerne ukrudt og anvendelse af organisk gødning på først i hver måned. Ikke spray pesticider på området for at fjerne eller forhindre wireworms, da det kunne alvorligt skade din have.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com