Hvordan at spare på energien derhjemme med propan varme

March 14

Hvordan at spare på energien derhjemme med propan varme

Propan er en af de billigste måder at varme dit hjem. Hvis dit hjem er køre udelukkende på El, kan du konvertere det til propan ved at erstatte din elektrisk ovn med en, der kører på gas. Hvis du beslutter at bruge til rumopvarmning og ikke sætte i en gas ovn, skal du stadig få hele din home plumbed til gas.Elektricitet vil stadig være behov for at køre din air condition og lys, men konvertering til propan varme vil spare dig et bundt i de kolde måneder når du har brug for varme mest.

Instruktioner

•Få største propan tanken kan du råd til og få den fyldt i juni eller juli, når priserne er på deres laveste. Af August og September, vil priserne begynde at stige; Hvis du venter indtil vinteren, vil du betale endnu højere priser. Det er bedre at lease din tank end at købe det: Leasing vil være lidt dyrere, men det kræver propan selskab til at påtage sig alt ansvar for vedligeholdelse af din tank. De fleste propan virksomheder har et minimum Køb krav; Hvis du underskriver en kontrakt, kan du dog få en pris pause.

•Få det mest omkostningseffektive brug fra din gasvarmere af rengøring og servicering dem mindst en gang om året, fortrinsvis i sommermånederne når du ikke skal bruge dem så meget. Rengøring din varmeapparater vil holde gasledninger fra at komme tilstoppet, hjælpe dem med at køre glattere og reducere kulilte hazard. Hvis du ikke ønsker at rengøre din varmeapparater, vil det selskab, der leverer din propan rense dem for et gebyr.

•Shop rundt efter de bedste tilbud, du kan få, da strukturering af din kontrakt er nøglen til at styre omkostningerne. Du bør vide, hvor ofte selskabet vil top off din tank, hvis du kan blive faktureret for det, og hvilken form for underholdsbidrag vil ske på din tank, og hvor ofte. Læse enhver kontrakt før du underskriver det, og forhandle med virksomheden om, hvordan mange gange du vil have dem til at komme ud og hvor meget propan du vil have dem til at sætte ind i tanken hver gang. Fordelen ved en kontrakt er almindelig top-offs, tank vedligeholdelse og en eventuel prisnedsættelse per pund af propan. Ulempen ved ikke at have en kontrakt eventuelt ikke at kunne finde en udbyder, når du har brug for en og ikke at få en pris pause.

•Den ansigt gauge, som kaldes undertiden dial gauge, er nummereret fra 0% til 100% og sidder på toppen af din tank. Denne sporvidde vil lade dig vide den omtrentlige grad af propan inde i tanken. Læse det ligner læsning enhver dial gauge: bare læse tallene og sørg for du ikke lade din propan falder til under 20 procent, som dette kunne få dig til at betale for et nødopkald i sidste øjeblik. Når din propan niveau hits 50 procent, kalder firmaet propan til toppen off din tank.

•Indstil hvor meget du kan spare ved at konvertere dit hjem til propan ved forkalkulation af hvad du nu bruger på opvarmning dit hjem; din elselskabet vil hjælpe dig med at nedbryde alle dine varmeudgifter. For at få et indtryk af omkostningsforskellene mellem propan og elektricitet, formere din elpris pr. kWh ved 27,0 (1 gallon af propan er lig med 27kWh af elektricitet, så 1 gallon af propan indeholder den samme mængde energi som 27 kilowatt-timer).

For eksempel, hvis du betaler 0,11 cent pr. kWh, multipliceres dette med 0,27 at finde ud af at propan vil koste dig omkring $2.97 en gallon. For at finde ud af hvor meget propan skal du opvarme dit hjem og betjene dine apparater, du behøver at vide BTUs af hvert enkelt apparat, som størrelsen, firkantet optagelser og energieffektivitet i dit hjem. Da disse numre er specifikke for dit hjem, skal du konsultere din propan udbyder for den nøjagtige formel du bruger til at finde ud af din opsparing.

Tips & advarsler

  • Propan tanke har brug for regelmæssig vedligeholdelse, hvilket betyder kontrol for revner og rust. Propan er en trykisoleret gas---derfor tykkelsen af væggene i din tank er kritisk. Væggene kan få tynd og svække struktur af tank, får det til at briste.
  • Når du se prisen på olie går op, vil din propan omkostninger stige så godt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com