Hvordan at spare penge på en kaffemaskine

September 14

Kaffemaskinen kommer i forskellige mærker, modeller, funktioner og brygning teknikker. De kan være så lille som en to-kop drop-bryg apparatet på toppen af din mini køleskab, eller så stor som en fuldskala brygning station sprawled på tværs af din hele køkkenbordet. Uanset hvor meget du elsker din kop kaffe, kan disse tips om hvordan man kan spare penge på at vælge den rigtige kaffemaskine være nyttige.

Instruktioner

•Indstil dit kaffe-drikkeri behov. Vurdere, hvor meget kaffe og hvilke typer af blandinger du og din familie spiser på et givet tidspunkt af dagen. Ved at kende dine kaffebrygning forbrugsbehov, kan du erhverve den nøjagtige kaffemaskine model med de funktioner, der er relevante for dine behov.

•Få rigtige størrelse kaffemaskine. Købe en 10-kop kaffemaskine til brygning et gennemsnit på kun fire kopper ad gangen ville være spild af penge. Ved hjælp af en 4-kop kaffemaskine til at brygge to gange til morgen runde vil heller ikke være omkostningseffektive.

•Være kun til funktioner, du bruger. De fleste kaffemaskine er udstyret med brygning tilstand selectors, forsinket brygning timere, indbyggede kværne, ure og andre dimser. Hvis du ikke behøver absolut nogen af disse særlige kendetegn, vælge en grundlæggende og rimeligt prissat kaffemaskine, der vil tjene op din bryg lige så godt.

•Consider værdien af bekvemmelighed. Nogle high-end kaffemaskiner har gjort brygningen hurtigt og nemt ved at pakke blandinger i bælg, pakker og forseglet kopper. Mens bekvemmeligheden kan være et plus, kan disse "instant" systemer være pebret. Også, at maskiner kun arbejde med deres proprietære kaffe, som kan blive dyrt i længden.

•Consider værdien af særlige funktioner. De fleste kaffe stationer kan tilberede kaffe hurtigere fordi de bevarer varmt vand til bestillings-brygning, men at holde vandet varmt betyder ekstra strømforbrug. Kaffemaskine, der har termisk karafler holde bryg på netop den rette temperatur, men termisk karafler er dyrere end de traditionelle glas. Grind-og-brygge modeller giver dig frisk malet kaffe med hver bryg, men disse maskiner kræver flere menneskelige og finansielle ressourcer til at rense.

Tips & advarsler

  • Overveje at have din taske af kaffebønner jorden i butikken. Du vil stadig nyde smagen af friskmalet kaffe uden at skulle købe din egen kværn eller et dyrt grind-og-brygge kaffemaskine.
  • Ren din kaffemaskine jævnligt for at opretholde den friske smag af brygget kaffe og at forlænge levetiden på dit apparat.
  • Vælg en kaffemaskine, der er nem at rengøre og betjene. Nogle modeller har små-puttes i munden Karafler, der er vanskelige at skrubbe. Andre er dårligt designet, forårsager udslip, når du hælder vand fra kanden til reservoiret. Et par har kompliceret kontrol. Apparater, der er ineffektive, upraktisk og straks kastet til side er et totalt spild af penge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com