Hvordan at spare penge Remodeling en lejlighed

February 25

Hvordan at spare penge Remodeling en lejlighed

Remodeling boliger og remodellering lejligheder deler ubestridt når det kommer til at spare penge. Mange ejere af ejendomme og boligejere se fordelene ved remodellering lejligheder når de håber på at hurtigt fylde ledige stillinger og ønsker at være i stand til at opkræve mere for månedlig leje. På samme tid, bør ejendomsejere fokusere på ikke over forbedring af en lejlighed, fordi dette ville medføre reducerer deres investeringsafkast (ROI).

Instruktioner

•Consider hvad der skal gøres kontra hvad du ønsker at gøre. Remodeling projekter kan hurtigt blive mere kompleks end de skal være. Ikke blive forbrugt i tilføjelse af kosmetiske løser med en høj pris. Da de fleste lejlighed leasing er kortsigtet, fokusere på områder, der er vigtigst for lejere: frisk betalt på væggene, rene gulve, arbejde, attraktive badeværelser og opgraderet køkkener.

•Evaluate hvad der skal ske i en lejlighed ved at gennemgå de lokale køber undersøgelser udført af hjem bygherrer og checke ud andre, konkurrerende lejligheder. Kontakte lokale hjem bygherrer til at finde ud af, hvad der er vigtigt at købere, og du vil være i stand til at drage en parallel på hvad der er vigtigt at lejere i dit område.

•Undgå nogle forbedringer på din egen. Hvorvidt du kan klassificere dig selv som en "handyman", hver ejendom ejer er dygtig, måske endda dygtige, smide maling på vægge eller tilføje knapper og trækker til skabe og skuffer. Finde ud af hvad du mageligt kan gøre for din remodeling projekt på egen hånd at spare penge på dyre entreprenører.

•Få mindst tre citater fra entreprenører for arbejde, du ved, du ikke kan gøre dig selv. Overlade større elektrisk arbejde og VVS til eksperterne. Ikke blot vil denne lindre fix-it hovedpine for dig nu, det også kommer handy senere når din ejendom er omfattet af bygningen eller byen kode ordinance inspektioner. Arbejde entreprenør citater mod hinanden for at få den bedste pris. Kontakt en entreprenør til at informere ham om en lavere bud og give ham mulighed for at matche eller slå den. Gentag dette indtil du er sikker på, du har opnået den bedste deal.

•Shop for materialer på egen hånd. Selvom mange entreprenører levere materialer til dit remodeling projekt, det kan betale sig at shoppe for materialer på egen hånd og derefter direkte din entreprenør til din leverandør, så han kan bruge sit entreprenør rabat ved køb af de varer, du har valgt.

Tips & advarsler

  • Spare penge på enhver remodeling projekt kræver et budget. Udarbejde et budget, der skitserer, hvad du er villig til at bruge og tage tid vejer omkostninger mod dit afkast på investeringer, når der er en lejer besat ejendommen. Hvis du tjener penge fra den remodeling projekt, er få dækket omkostningerne i en kort periode, det en solid investering.
  • Sørg for at tjekke med din by bygning og planlægger Kommissionen før du begynder enhver større remodeling projekt, fordi en tilladelse kan være påkrævet. Du vil spare penge ved at undgå bøder og gebyrer, hvis du betaler de relativt små beløb for en byggetilladelse, før du starter remodeling hovedværk. I de fleste områder, dette er forvist til at fjerne vægge, installere VVS eller tilføje kompliceret el-arbejde til en ejendom og gælder ikke, når du laver enkle gulvbelægning udskiftninger eller forfriskende maling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com