Hvordan at svejse lodret op Stick svejsning

October 8

Hvordan at svejse lodret op Stick svejsning

Lav-brint stick svejsning elektroder har en tykkere beskyttende belægning end deres standard modstykker. Når en tykkere belægning af lav-brint elektroder smelter det strømme udad fra svejsningen pyt. Dette forårsager slagger til at falde hurtigere end du kan svejse, når du er på en vinkel, og kan oprette porøsitet. For at undgå at svejse svækkelse porøsitet, skal lav-brint svejsning køre lodret og opad. Svejsning på en sådan måde kræver et andet sæt af færdigheder og kan være udfordrende for en svejser udfører opgaven for første gang.

Instruktioner

•Brush svejse joint med en stålbørste til at fjerne snavs.

•Clamp ikke-belagt årets en 7018 svejsning elektrode i elektrode indehaveren af en svejsning maskine. Tænd den svejsemaskine og sæt spidsen af elektrode 1/8 tomme fra overfladen af metallet.

•VIP elektrode indehaveren mod jorden står over spidsen af elektroden på en 5 til 15 - graders vinkel. Strike spidsen af elektroden på metal at starte svejsningen.

•Flyt elektrode op svejsningen fælles bevæger sig fra venstre mod højre. Skift spidsen af elektrode op 1/8 tomme med hver ændring af retning. Fortsætte svejsning, indtil du er færdig med lodret op svejsningen. Tillad svejsningen til afkøling i 30 minutter.

•Strike overfladen af den afkølede lodret op ad bakke svejse med en hammer eller mejsel til at fjerne den beskyttende slagger fra svejsningen overflade. Ren resterende løs slagger fra svejsningen ved at køre over svejses med en stålbørste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com