Hvordan at tage sig af bambus stueplanter

April 11

Hvordan at tage sig af bambus stueplanter

Bambus stueplanter, også kendt som lucky bamboo, er medlem af familien Dracenea stueplante. Kendt for deres evne til at tilpasse sig til ethvert miljø, de er placeret, er sandsynligvis hvorfor de er heldige for boligejer. Dette indendørs anlæg gør en stor gave til en elsket en, der ikke har en grøn tommelfinger. Normalt dyrkes i en glas vase med vand og småsten, tilføjer lucky bamboo en Feng Shui føler at ethvert rum, hvilket gør det midterste stykke. Caring nemlig en er ikke svært og kræver ikke en masse tid.

Instruktioner

•Sæt den heldige bambus i et værelse der får lyse, filtrerede sollys, men undgå direkte sollys, fordi kan svide blade anbefaler Bella Online Feng Shui Editor Carol Olmstead. Men ikke nok sollys kan føre til svag vækst. Vælg et område i hjem med varme temperaturer på 65 til 90 grader. Teste anlægget i forskellige områder, indtil du finder den rette plads til den heldige bambus.

•Ændr vand i vasen engang en uge ved hjælp af destilleret vand eller vand fra hanen der har siddet for 24 timer for at klor til at fordampe. Hvis din bambus er plantet i jorden, vand ofte for at holde det fugtig, men ikke blød. Bruge veldrænet, rig jord til stueplanter.

•Når bambus stueplante mad, omkring en tiendedel anbefalede fortynding sats hver gang du skifter vand, foreslår blomst Shop netværk. Denne dosis anbefales, fordi der ikke er jord i bambus beholder til at opsuge de gødning salte, som vil brænde rødder, hvis vegetabilske fødevarer er for stærk.

Tips & advarsler

  • Beskære den heldige bambus efter størrelse og højde, du foretrækker, men undgå at skære den vigtigste stilk.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com