Hvordan at tage sig af epifytiske planter

August 2

Hvordan at tage sig af epifytiske planter

Epifytiske planter er også kendt som luft planter og staghorn bregner, orkidéer og bromeliads er den mest kendte. Disse planter vokse uden snavs og kan være et sjovt supplement til din have. Læs videre for at lære at tage sig af din epifytiske planter.

Instruktioner

•I de vilde mest epifytiske planter er knyttet til bark af et træ. Selv om planten ser ud som om det fodring fra træet er det ikke. Planten er ikke en parasit, det ved hjælp af blot træet som støtte. En epifytiske plante kan gøre lige så godt i en trådkurv med kun mos.

•Air planter er tropiske planter, og de har brug for, halvskygge, indirekte sollys og vind beskyttelse. Vestsiden er bedst. Holde dette i tankerne, når du hænger dit anlæg. Kan du oprette en antenne have for dit anlæg. Se min artikel om hvordan man voksne en antenne haven til at finde ud af hvordan.

•Air planter har brug for varme og fugt og vand. En ugentlig regiment af et varmt bad hvor du tillade sine rødder i blød i ca 15 minutter, vil holde det glade. Efterhånden som planten vokser kan det få sværere at flytte, så gennemvædning det ned langsomt med en flaske stuetemperatur vand vil arbejde. Der er altid en undtagelse til reglen. Jeg vidste en kvinde, der havde en staghorn bregner knyttet til et stykke af bestyrelsen i hendes terrasse i 40 år, der var vokset til en enorm størrelse og alt, hvad hun gjorde var ramt det med slange vandet en gang om ugen.

•Hvis du bor i et koldt klima, du bliver nødt til at bringe din epifytiske planter inde når temperaturen falder eller have et drivhus.

•Fish gødning er den tætteste form for gødning for air planter. Du kan også bruge andre flydende gødning ca to gange om måneden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com