Hvordan at tage sig af hængende hus vedbend

September 9

A hængende hus ivy er en plante med et særligt talent. Du kan hænge et indendørs og det vil trives bare som om det var en udendørs anlæg. Dog for at have de sundeste hængende hus ivy muligt, du har brug for for at sikre dig tage sig af det ordentligt. Dette omfatter sandsynligvis lære et par ting om hvordan man passer efeu i almindelighed og hvad man skal med en hængende hus ivy især.

Instruktioner

•Få den rigtige type af planter. Du skal vælge en plantageejer for din hængende hus ivy, der er specielt designet til en afsluttende eller cascading plante. Denne type af planter gør det lettere at hænge hus ivy, så det kan fortsætte med at vokse nedad.

•Plant din hængende hus ivy i en tørv-baserede pottemuld, der er godt drænet for vand. Check etiketten for at sikre det har kapacitet til at holde store mængder vand, hvilket er nødvendigt for den indendørs ivy trives.

Hæng dit hus ivy et sted, der ikke får direkte sollys. Stærkt sollys udtørrer anlægget. Syd- og vestvendt windows, for eksempel, får den mest sollys og bør undgås.

•Kapacitet dit anlæg indtil jorden føles fugtig. Tilsæt mere vand, når det begynder at tørre ud. Nogle gange, vil ikke vanding være nødvendigt hver dag.

•Fertilize hængende huse ivy seks til otte gange om året. Brug 1 tsk af en 20-10-20 eller 20-20-20 gødning pr. gallon af vand. Baseret på målingen, beregning af forholdet mellem gødning og vand du skal foretage snavs i dit anlæg puljen helt fugtig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com