Hvordan at tage sig af hvilende Sod

September 10

Hvordan at tage sig af hvilende Sod

Hvis du er færdigbehandling op din landskabsarkitektoniske projektet i sent efterår eller tidlig vinter, kan du tro, det er for sent at lægge sod. Dette er usandt. Sod kan lægges på jorden lige indtil jorden fryser. Æglæggende sod denne tid af året kaldes hvilende sodding fordi sod er ikke længere at sætte top vækst. Spadestik vil fortsætte med at vokse rødderne indtil jorden fryser fast. Selv om græsset ikke er vokser på toppen, ordentlig pleje er nødvendig for at sikre sod ikke dø.

Instruktioner

•Installer spadestik inden for 24 til 48 timer efter høsten. Dette er endnu vigtigere, når frost væven, da kulde vil sandsynligvis skade eller dræbe nogen udsatte sod rødder. Fastsætte sod hurtigt--din jord bør være forberedt på forhånd--at sikre alle sømme er stram. Rulle færdig plænen for at sikre god jord at sod kontakt.

•Kapacitet lige nok til at holde øverst 1-2 inches af jord fugtig. I løbet af vinteren, kan naturlig nedbør være tilstrækkelige, især med vinterens lav sol vinkel. Hvis ringe eller ingen regn falder, anvende en tomme af vand hver anden uge med sprinklere.

•Træk op sod slutter med jævne mellemrum hele vinteren at tjekke for hepper og jord fugt. Justere vanding som nødvendigt for at kompensere for alt for fugtig eller tør jord.

•Cease vanding når jorden fryser, hvis der er fælles i dit lokalområde. Ikke alene er det farligt for din VVS til at køre sprinklere, når det er meget koldt udenfor, men at skabe ark af is på toppen af spadestik vil ikke lover godt for det.

•Fertilize din sod i foråret som det fremgår fra vækstdvale, eller når 4-tommer jordbundens temperatur når 65 grader Fahrenheit. Anvender gødning med en broadcast sprederen på den korrekte sats og indstilling, ifølge pakken instruktioner, og vand i.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com