Hvordan at tage sig af Narcissus

November 2

Hvordan at tage sig af Narcissus

Narcissus er en slægt af blomster, der blomstrer i foråret og indeholder påskelilje, jonquil og Lent lily. Disse flerårige planter blomstrer med farvestrålende blomster og kræver meget lidt pleje korrekt trives, hvilket gør dem et godt valg til begyndelsen gartnere. De fleste arter af narcissus vil blomstre fra slutningen af marts til maj. De fleste narcissus vil vokse i USDA zoner 4 til 9, selv om nogle kultivarer er kun hårdfør til Zone 6.

Instruktioner

•Plant narcissus pærer i efteråret, når vejret begynder at køle. Plantning i oktober vil tillade løg at vokse stærke rødder i løbet af efteråret, hvilket fører til flere blomster i foråret.

•Plant din pærer et sted, hvor jorden er rig, neutral og veldrænet. Narcissus vokser bedst i en sandet lerjord. Plante i et sted, hvor de ikke skal konkurrere med træ og busk rødder for næringsstoffer.

•Vælge et sted, hvor din narcissus vil modtage fuld sollys om morgenen og delvis skygge om eftermiddagen. Stærk eftermiddag lys kan afkorte din blomstrende sæson og føre til hurtigere fading.

•Kapacitet dybt én gang pr. uge. Starter vanding når du ser planten bryde gennem jorden. Stop vanding når blomsterne begynder at falme. Sørg for at jorden er veldrænet, eller din narcissus kan udvikle root rot.

•Træk væk nogen i nærheden ukrudt, men ud over at, narcissus har brug for meget lidt dyrkning. Dække dem med 2 inches af muld om vinteren, især i det første år efter plantning. Fjern alle, men 1 tomme af barkflis, når faren for frost er gået. Dette vil tjene som sommer barkflis.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com