Hvordan at tage sig af nektarintræer

February 23

Med saftig grønne blade og dejlige lyserøde blomstrer i foråret og lækker rød frugt i sommeren gøre nektarintræer (Prunus persica nucipersica) en fantastisk tilføjelse til enhver have. Heldigvis er de også nemme at dyrke. Men for at få de bedste resultater, skal du følge bestemte trin for at korrekt tage sig af din nektarin træ.

Instruktioner

Hvordan at tage sig af nektarintræer

•Kontrollér sikker dit træ får masser af solskin. En nektarin træet kan leve i en række forskellige forhold, men messer bedst med fuld af solen. Det betyder, at dit træ har brug at få mindst 6 timer en dag i direkte sollys.

•Kapacitet regelmæssigt. Jorden skal være fugtigt, ikke klæg. Give dit træ lidt ekstra vand lige før høsten. Vær omhyggelig med ikke at over vandet. Et lag af muld over jorden vil hjælpe med at holde det fugtig.

•Brug gødning. Den anbefalede gødning er 10-10-10. Gødning skal spredes rundt om yderkanten af træet og holdt væk fra stammen. Det giver rødderne bedre adgang til gødningen. Feed dit nektarin træ regelmæssigt med frugt træ mad i løbet af foråret og sommeren når træet er i fuldt flor.

•Prevent sygdom og skadedyr. I løbet af efterår og vinter måneder, skal du bruge hvilende oliebaserede sprays til at dræbe insekter og sygdomme. Undersøgelser viser, at sprede barkflis kan også beskytte dine træer fra ukrudt. Fersken blade krøller, brunbakteriose og skurv, bakteriel spot og meldug er almindelige sygdomme påvirker nektarintræer. Beskytte dit træ fra gophers, bladlus, larver og svamp. (Dit lokale Havecenter vil have produkter, som specifikt beskæftiger sig med hver af de ovennævnte sygdomme.)

•Klart væk døde blade, frugter, og grene. Regelmæssig beskæring holder dit træ sund. Slippe af med noget døde, syge eller beskadigede. Beskære dit træ, kun når den risiko eller frost eller frysning er gået. Beskære dit træ, således at det har en åben center.

Tips & advarsler

  • Nektarintræer kræver mere vand og gødning end fersken.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com