Hvordan at tage sig af nye Sod i slutningen falder

April 18

Hvordan at tage sig af nye Sod i slutningen falder

Fall er det ideelle tidspunkt for voksende plæne med de lange dage i mildt vejr og kølige nætter. Spadestik vil bruge denne tid til at vokse et godt sæt af rødder uden afbrydelse af hårde varme, der har tendens til at dræbe sod eller i det mindste stunt det. Bruge tid til vand og befrugte din sod inden vinterkulden stopper væksten. Når foråret kommer, vil din nyligt sodded græsplæne være voksende kraftigt med sin sundt rodsystem.

Instruktioner

•Mow din græsplæne som temperaturerne slip for at holde lommer af fugt fra bygning under længere græs og indbydende svamp og sygdom til at trives. Slip din plæneklipper vingerne ned til omkring 2 inches at skære græsplænen for sidste gang før vinteren.

•Kapacitet din sod så ofte som nødvendigt at holde rødderne fugtige. Selvom luften er køligere, jorden stadig kan være tør og kan skade de nyplantede sod, indtil dens Rodsystemet er veletableret.

•Fertilize sod, før frysning temperaturer ramte med en kontrolleret frigivelse gødning, der indeholder kvælstof og fosfor for god rodvækst, kalium og delvis blandet sulfat for hurtig vækst i foråret. Kig efter produkter specielt designet til sent falder anvendelsen og følge deres anvisninger for anvendelse.

•Rake efterlader forsigtigt fra toppen af sod. Undgå at trække sod op af jorden med rake.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com