Hvordan at tage sig af Nylon kæbe tænger

May 26

Hvordan at tage sig af Nylon kæbe tænger

Smykker beslutningstagere, der arbejder med ledning skal en række værktøjer til at manipulere, vride, indpakning og skære ledninger. Smykker tænger i forskellige størrelser og design vil hjælpe dig med at gribe, cut, bøje og glatte ledninger for at skabe smukke smykker stykker. Særlige nylon kæbe tænger aktiverer en guldsmed eller håndværker til at forstå wire uden skæmmer eller bøje wiren. Pasning af nylon kæbe tænger vil sikre, at de seneste år.

Instruktioner

•Åbn tænger og tørre ned nylon overfladen på kæberne af tang til at sikre nylon overflader forblive clean.

•Brug nylon kæbe tænger at rette ledninger. Hold en længde af wire i én hånd og åbne tænger med anden hånden. Lukke kæberne omkring ledningen og fast træk de lukkede tænger over wiren mens klemme dem lukket. Frigivelse tænger og wiren skal være ladestok straight. Gentag processen, hvis ledningen ikke er lige nok.

•Gem din nylon-tip tænger i en skuffe eller på en tænger står for nem adgang.

•Udskift nylon tips når de bliver slidt. Du vil vide, de skal udskiftes fordi de vil ikke længere forstå ledningerne stram nok til at rette dem. Bruge et micro skruetrækker til at fjerne de bittesmå skruer på hver side af nylon tips. Slip de gamle tips off tænger og placere nye tips på tænger. Skru skruerne tilbage i tang.

Tips & advarsler

  • Nogle nylon kæbe tænger kommer med ekstra par nylon udskiftning tips fordi nylon tips er tilbøjelige til at bære med gentagen brug.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com