Hvordan at tage sig af Rose buske

October 12

Hvordan at tage sig af Rose buske

Voksende din egen roser er en enkel og sparsommelig måde at have smukke blomstrer indendørs og ud. Der er snesevis af sorter af roser, hvilket gør dem til et af de mest populære elementer i en blomsterhave eller landskab projekt. Mens lidt kræsen, før de er fuldt etableret, gør slutresultatet af moden, herlige roser en indsats for at pleje dem umagen værd. Her er hvordan at tage sig af rosenbuske.

Instruktioner

At tage Cae fo steg buske

•Vælg en for det meste solrigt sted at plante dine roser. Nogle skygge er OK, men roser gør bedst i fuld sol. Hvis din rosenbuske er i fuld skygge det meste af dagen, skal du transplantation dem til en solrig plet.

•Forbered en rig, løs jord mix for dine roser. Roser kræver masser af mad og næringsstoffer. Arbejde din jord, tilføje i godt komposteret organisk materiale, gødning og mineralsk gødning. Kombiner dette med den indfødte jord og grave et stort hul til din rosenhækken, opfyldning det med jord blanding, som du plante buske.

•Mulch din rosenbuske med en naturlig form for barkflis, såsom træ chips. Dette holder ukrudt væk og hjælper med at beskytte deres rødder. Mulching også holder jorden varm og fugtig i stedet for varmt og tørt om sommeren.

•Prune din rosenbuske efter knopper begynder at svulme op i foråret, beskæring lige forbi de nye knopper. En god beskæring vil fremme ny vækst, fjerne døde sag og hjælpe med at give anlægget den ønskede figur.

•Fertilize din rosenbuske med specielt formulerede steg gødning eller mineralske plante kosttilskud. Roser som gødning og vil gøre godt med det ekstra skub til jorden.

•Kapacitet din rose buske regelmæssigt, men sørg for at jorden afløb godt. Roser kan ikke lide at leve i en sump. Vand dem dagligt, mens de er ved at blive etableret, og flere gange om ugen i varme, tørre magi.

Tips & advarsler

  • Vokse miniature roser i potter til at dekorere en veranda, dæk eller udendørs opholdsområde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com