Hvordan at Tape et hjørne, når du maler

October 4

Hvordan at Tape et hjørne, når du maler

Hvis du maler tilstødende vægge med forskellige farver, skal du vide, hvordan at tape hjørne af muren korrekt, så der er en ren og tydelig linje mellem de to farver. Hvordan dette gøres afhænger på hjørnet af muren. Farver på vægge, der mødes på et skarpt hjørne bør opfylde direkte i midten af væggen, farver på vægge, der mødes på afrundede hjørner skal opfylde på kanten af hjørnet, som det kan være vanskeligt at skabe en ren, lige streg ned i midten af et afrundet hjørne.

Instruktioner

•Sæt slutningen af en rulle af maler tape på den øverste hjørne af den mur, du vil male. Hvis væggene mødes på et skarpt hjørne, Sørg for kanten af tapen er foret perfekt med kanten af væggen. Afrundede hjørner, Vælg kanten af hjørnet at skille farverne. Fordi det er så vanskeligt at skabe en ren, malet linje ned i midten af en afrundet hjørne, er den bedste mulighed at bære én farve over til den anden væg kant.

•Drej tape forsigtigt ned på væggen, ved hjælp af din mindre dominerende hånd trykke på båndet ind i væggen. Fortsæt med at rulle tape mur ned, indtil du rammer baseboard, og sørg for, at båndet er helt lige og giver en ideel guide for at male den første væg.

•Paint den første væg ved hjælp af de mere dominerende farve. Som du maler, kontrollere den maler tape lejlighedsvis for at sikre, at den sidder godt fast til væggen. Male to frakker af maling og tillade væggen tørre fuldstændigt, inden at fjerne tapen---helst natten over.

•Applicer malerens tape til malet væggen når det er tørret helt, således at den anden væg kan males. Kanten af tapen skal line op så tæt som muligt på den nymalede kant af den første farve således at der er så lidt overlapning mellem farverne som muligt.

•Paint to tynde lag af maling på den anden væg, kontrol af bånd jævne mellemrum for at sikre, at det er godt levet op til hjørne.

•Wait indtil malingen har tørret grundigt forud for at fjerne den maler tape. På dette tidspunkt, skal du muligvis til at røre op hjørne af væggene til at skabe en ren linje, der strækker sig fra loftet på gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com