Hvordan at Tape tekstur

September 15

Hvordan at Tape tekstur

Drywall tekstur er noget beslægtet med salat dressing--det giver sensuel appel til at supplere de nødvendigste. Mens texturering er lidt af en kunstart, de fleste fagfolk bruge lignende teknikker og resultater af hver teknik er forskellige. Afhængigt af tekstur du ønsker på din væg, kan du har brug for et par ekstra værktøjer udover dem du brugte til at tape sømmene og sprede den Finpuds. Den eneste texturering materiale du skal bruge, er imidlertid den samme drywall fælles sammensatte du brugte til at tape sømmene.

Instruktioner

•Thin et parti af mudder med vand, indtil det er næsten pourable, derefter splatter det op på væggen med en gammel pensel. Lad det faste op for omkring en time, derefter køre en 12-tommer drywall blade let over overfladen af splatters at flade dem. Denne fælles texturering teknik, der kaldes "Spring-troweling" og producerer et uregelmæssigt mønster.

•Thin mudder med vand indtil pourable, derefter overføre det til en tekstur sprøjte og spray det på væggen. Teksturmønsteret denne teknik producerer ligner skallen af en appelsin, så det kaldes "appelsinskal."

•Thin mudder til konsistens af maling, og rulle det på væggen med en maling rulle. Mens det er vådt, tekstur det af stampemaskiner det let med børster af et paintbrush, roterende børste efter hvert slag for at undgå at producere et regelmæssigt mønster. Denne teknik er kendt som "slap børstning."

•Applicer en tyk frakke af unthinned mudder på væggen med en 12-tommer klinge. Start i det ene hjørne, foretage en række swirl mærker med klingen eller med en bred pensel mens du flytter mod den diagonal hjørne til at producere et mønster kendt som "kam tekstur."

•Trowel mudder på væggen med en 12-tommer klinge, og tegne bladet i en lige linje til at danne en tilspidset ridge. Gør dette gentagne gange, altid strøg vingen i en lige linje, men i tilfældig retninger. Denne teknik kaldes "Spanske kniv" og producerer en meget stiliserede mønster.

Tips & advarsler

  • Sand tekstur let før du prime og male væggen.
  • De mønstre, du producerer ved hjælp af forskellige texturering teknikker, mens lidt forudsigelig, afhænger i vid udstrækning på din egen kreativitet og sans for detaljer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com