Hvordan at tilføje armeringsjern til Cement

September 7

Hvordan at tilføje armeringsjern til Cement

Armeringsjern er tilføjet til cement programmer for at styrke cement, forhindrer det fra revner eller bryde fra hinanden. Armeringsjern bør altid være tilføjet til cement, uanset størrelsen af projektet. Den gennemsnitlige gør-det-selv kan tilføje armeringsjern til en cement projekt i to til fire timer, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Measure inden for den cement, der er til at modtage armeringsjern. Reducere målingerne af en tomme, så armeringsjern ikke vil røre kanter af beton. Skære armeringsjern med en rundsav og metal-kniv.

•Indstil armeringsjern stole ind i bunden af cement former. Disse stole kan købes enten 16 eller 24 inches lang. Du kan finde dem på enhver hardware butik, bærer cement produkter. De 16-tomme stole har to slots for armeringsjern og 24-tomme stole har tre slots til at holde armeringsjern. Disse stole skal være fordelt 24 inches fra hinanden langs sidefødder eller plader. Binde armeringsjern til stole ved hjælp af stål uafgjort wire. Disse stole hæve armeringsjern 4 inches ud af jorden og forhindre det i at røre ved snavset. Jorden vil erodere armeringsjern, forårsager cement til at bryde, når det har tørret.

•Tilføj cross barer til armeringsjern. Hvis du installerer armeringsjern i bunden af en sidefod, så understøtter disse cross barer, som er tilpasset armeringsjern, cement fra venstre mod højre. Brug en metal kniv til at skære disse armeringsjern ned til 16-tommer stykker for 16-tommer armeringsjern og 24-tommer stykker for 24-tomme stole. Plads i armeringsjern 24 inches langs armeringsjern, og binde det med stål uafgjort wire.

•Dæk installationen af armeringsjern med flydende tagdækning tjære. Tar vil beskytte metal mod rust og erosion senere efter cementen har tørret. Brug en pensel til at børste på tjære. Tjære kan købes i én og fem gallon dåser. Brug gummihandsker, når du håndterer tjære.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com