Hvordan at tilføje blå accenter til Living Room Decor

April 26

Hvordan at tilføje blå accenter til Living Room Decor

Uanset hvilken stil af indretning har du i din stue, hvis du ønsker at bringe en følelse af ro og afslapning i rummet, dekorere i blå accenter. Blå er en beroligende farve, der bringer en følelse af ro til en plads, og med så mange nuancer af farve, der er bundet til at være en nuance, der virker for dig. Med eftertænksomme planlægning, kan du forvandle udseendet af din stue med blå accenter.

Instruktioner

Hæng blå gardiner i vinduerne. Vælg en stil og stof, der arbejder med stilen af din indretning. For eksempel, forhæng kongeblå fløjl arbejde for at skabe en regal udseende, mens aqua sheers er egnet til en strand-inspirerede design.

•Arrange blå pyntepuder på sofaen. Vælg en kombination af blå Zefyr og solid blå pyntepuder, og arrangere dem i hjørnerne af sofaen til land chic stue. Stor firkantet pulver blå puder med tasseled kanter placeret langs bagsiden af sofaen supplement et traditionelt design.

•Display billeder at indslag den blå farve i rummet. Billeder, der har forskellige nuancer af blå geometriske former passer til moderne design, og malerier af en blå hydrangea arbejde i en vintage room.

•Dæk gulvet med en blå område tæppe. Bruge en dækkende farve blå shag tæppe eller et tæppe, der har mønstre og design i forskellige nuancer af blå, f.eks.

•Fyld glas skåle eller vaser med blå kugler eller havet glas, og sæt dem ud på hylderne eller tabeller.

•Opret en simpel omdrejningspunktet for din kaffe tabel ved at placere en blå søjle stearinlys på en blå glasskål.

•Tilføj belysningselementer, at funktionen blå. Bruge blå lamper eller erstatte nuancer på din eksisterende lamper med blå nuancer.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com