Hvordan at tilføje Bourgogne til grå Faux Finish maleri

November 19

Hvordan at tilføje Bourgogne til grå Faux Finish maleri

Faux maleteknikker blev oprindeligt udviklet til at efterligne udseendet af en dyrere overflade. Du kan bruge faux maleri at efterligne marmor, granit, læder, linned eller silke. Dog udtrykket & ldquo; faux & rdquo; maleriet er nu bruges til at beskrive næsten alle dekorative maleteknikker på vægge, lofter eller møbler. Ofte er en klar akryl glasur tilføjet til at skabe gennemsigtighed og til at udvide tørretiden af maling. Tilføjelse af Bourgogne til en grå faux finish maleri job vil give et lag af dybde én gang den grå finish er tørret.

Instruktioner

•Mix en del maling til fire dele glasur i din spand og rør godt. Mængden af maling/glasur skal du vil afhænge af beløbet, du forventer for Bourgogne-laget. I almindelighed, ville et værelse med 12 ft vægge og en 9-fods loft savn omkring 1 qt. af Bordeaux maling og en gallon af glasur.

•Forbered din ostelærred af rullende et stykke til en lille kugle og derefter dække det med et eller flere stykker af ostelærred så at du har en tyk rund bold. Guffe kanterne i bolden, så at ingen haler hænge ud som ville trække maling over overfladen.

•Start i øverste venstre hjørne af en mur og arbejde i sektioner omkring 4 fod bred. Arbejde fra top til bund. Dyppe den 3-in. pensel i maling/glasur blandingen og gøre tilfældige streger på den første del af væggen. Arbejde fra toppen til bunden af væggen i laset sektioner og derefter flytte til højre.

•Brug ostelærred bolden til at blande glasur og til at skabe en behagelig mønster over grå. Vride og vende din hånd for at skabe bevægelse i dit design. Typisk vil du planlægger at dække omkring 75% af væg i Bourgogne glasur, således at nogle af de grå finish i første lag vil toppe gennem Bourgogne. Det er dog tilladt at dække alle grå, hvis det er den ønskede færdige udseende. Fjer dine kanter, så dækningen er meget tynd. Når du starter et nyt afsnit, skal du holde overlapning på et minimum.

•DAB en lille mængde af glasur på 1-in. chip pensel og bruge den til at kaste farve ind i hjørnerne og langs loftet. Arbejde for at matche størrelsen af bevægelse og mønster, der er oprettet med ostelærred. Du kan også omfatte en lille pensel med ostelærred og så duppe det i hjørnerne til at tilføje tekstur.

Tips & advarsler

  • Bruge et stykke papir, plakat til at gøre en prøve af din teknik. Praksis, indtil du føler dig sikker på.
  • Dække gulvet med drop klude, fordi disse glasur blandinger kan være rodet.
  • Vær omhyggelig med ikke at arbejde i lineære mønstre lige op og ned ad væggen eller du vil efterlade grimme lap linjer fra én sektion af muren til et andet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com