Hvordan at tilføje brugerdefinerede elementer & funktioner til en Prefab Hjem

March 27

Præfabrikerede boliger er huse, der er foruddesignede, og derefter dele er bygget på en fabrik. Brikkerne skibet til en masse placering og huset samler i overensstemmelse med specifikke blueprints. Præfabrikerede boliger kaldes også modulære boliger og nogle skib i vid udstrækning forudindstillede, mens andre kræver mere arbejde ved ankomsten. Udformningen af huset er ofte justerbar forud for bygningen, men så meget når det samler ikke. Du kan dog stadig ændre huset som ethvert andet hjem, hvis der er noget du ikke kan lide.

Instruktioner

•Kontakt med den oprindelige hjem design selskab eller en professionel entreprenør, hvis du vil udvide på en plads eller flytte en væg. Du skal bruge en professionel udtalelse om hvilke dele af konstruktionen er fleksible og som er permanent behov for strukturstøtte.

•Alter gulvbelægning af enten installerer laminat eller fliser over det eksisterende gulv eller ved at tilføje tæpper for at give en følelse af varme og dekoration.

•Paint huset en ny farve. Nogle præfabrikerede huse kommer prepainted, men det er justerbar med de rigtige materialer. Vaske området med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel, tør det og anvende en primer til at dække op den gamle hus farve. Derefter har du frihed til at gøre den indvendige eller udvendige enhver farve du ønsker med en maling rulle eller sprøjte.

•Upgrade dit inventar og apparater. Sælge eller donere de gamle og vælge mere moderne modeller, der har ekstra funktioner du ønsker. Være opmærksom på hvor meget strøm dit hjem er designet til at rumme for at sikre, at du ikke overbelaste en breaker; de fleste nyere apparater er dog beregnet til at blive mere energieffektive end deres ældre kolleger.

•Sæt et dæk til dit hjem, hvis du ikke allerede har en og dit parti har nok plads. Dette udvider dit hjem ved at give dig et udendørs område forbundet til det hus, hvor du kan dekorere nogen måde, du vælger til. Blomster, havemøbler og grill-udstyr er et par muligheder at overveje når du planlægger en udendørs sociale område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com