Hvordan at tilføje Caribien stil til dit hjem

January 2

Hvordan at tilføje Caribien stil til dit hjem

Gennem hele deres historie, har de caribiske øer været påvirket af mange kulturer, herunder engelsk, fransk, hollandsk og spansk. Hver kultur bragt med sig til øerne sin egen stil med møbler og indretning, som over tid kombineret med den lokale stil. Øen udsmykning er en blanding af pulserende farver, open air grundplaner og europæiske inspireret møbler og tilbehør, hvilket gør det både casual og elegant. Ved hjælp af en kombination af naturlige elementer og europæiske formalitet forsikre, at et hjem indrettet i caribisk stil bliver spændende og indbydende.

Instruktioner

•Shop for møbler lavet af øen håndværkere fremmane stykker importeres af de europæiske bosættere fra deres hjemlande. Kigge efter stykker i hårde træsorter som ibenholt, teak og mahogni, at sport udskæringer af øen motiver som palmer og ananas. Bland i hvid Flet stykker med dyb hynder betrukket med lys turkis og koral.

•Lay gulve af træ eller flise. Lade dem nøgne eller prik dem med tæpper i naturfibre som kokos og sisal. Vælge en mere traditionel look med orientalske tæpper.

•Dress jeres Vinduer hos lutter, hvide gardiner, der flyder i vinden. Tilføje tungere forhæng eller gardiner, der kan drages for privatlivets fred. Vælge bambus Opløft nuancer til at give din windows en naturlig ø føler. Installere plantage skodder for at blokere den varme sol.

•Relax i en stor himmelseng gjort med hvidt sengetøj og toppet med et myggenet baldakin eller omgivet af hvid bomuld gardiner. Giv det et stænk af farve med en bomuld smide i en lys ø farve som Kanariefugl gul eller kobolt blå.

•Opret en læsning krog med en caned lænestol sportslige en pude i palm tree eller shell design kombineret med en mahogni gulv lampe med en grov linned skygge og en udhugget teak sidebord. Separat fra resten af rummet med en silke paneled sammenfoldelig skærm.

•Skabe i udendørs med planter. Placere potteplanter palmer og blomstrende hibiscus rundt i lokalet. Hænge bregner over windows til at blæse i vinden. Placere små blomster buketter i dansk Kina tekopper på Bordpladerne rundt i lokalet.

•Vælg farver, der fremkalder troperne. Overveje at male dine vægge varm orange, havets skum blå, gul, rød eller turkis. Hænge en Caribien inspireret maleri du kan især lide og trække farverne fra det som inspiration for resten af rummet.

•Greet besøgende med en lime grøn dør forskønnet med en hat, vævet af palmeblade. Oprette en ø tilbagetog på din veranda eller dæk ved at tilføje en ventilator i loftet, frodig blomstring og hængende planter, kurvestole malet hvid eller blandes og matches i farver af Caribien. Tilføje en smedejern bistro for afslappede måltider og en hængekøje til wiling at timer væk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com