Hvordan at tilføje Cement skridt til et hus

June 14

Hvordan at tilføje Cement skridt til et hus

Mange mennesker, der ikke arbejder i feltet konstruktion og er ikke bekendt med byggematerialer bruge ordet cement, når de taler faktisk om beton. Cement er et rent produkt, gratis af aggregater, og ofte bruges til at lave dekorationer eller andre elementer, der ikke behøver at være særlig stærk. Strukturer, der er beregnet til regelmæssig udnyttelse, som trin, er lavet af beton, der består af cement pulver blandet med fine og grove tilslagsmaterialer. Bruge beton til at bygge nye skridt mod dit hus, og de vil vare lang tid, hvis plejes ordentligt.

Instruktioner

•Vælge et sted på jorden, der passer til din veranda eller stoop og indgang eller udgang hvor du ønsker at bruge trappen. Flytte statuer, springvand eller andre elementer i dette område. Grave op nogen voksende elementer og skære væk græsset med en hobbykniv til at forlade nøgne jord.

•Dig ned, så området er 4 inches dyb, bredere end den planlagte laveste trin, og bunden er plan. Tamp bunden og siderne af udgravningen, indtil jorden komprimeres godt. Placere formen stringer i depressionen, og skub det mod strukturen, generelt side af våbenhuset eller stoop, bag det.

•Drill en række af tre jævnt fordelte huller i overfladen mod som stringer hviler ansigt. Lave huller lige under den højeste cross bestyrelse stringer. Gør hver en 3 til 4 inches dyb og skubbe et stykke armeringsjern i det mest muligt.

•Opret bunker af store brudt murværk stykker inden for hver del af stringer. Dette er en god brug for nogen gamle, knækkede konkrete skridt. Holde murværket 4 inches væk fra alle sider og top.

•Fyld stringer med rede beton, startende med det laveste trin og arbejder mod toppen. Vent omkring fem sekunder efter du udfylder hver åbning for at sikre, at betonen afregner og stringer ikke siver ud overalt. Smøre toppen af hvert enkelt trin fra en side til den anden med en skrot 2 x 4 bord.

•Køre den en metal finish planteskovl over overfladen af hvert trin i cirkulære bevægelser til at frigive de fangne fugt. Gå tilbage over dem i lige linjer til glat beton. Forsigtigt tamp toppen af hvert trin på stringer, indtil hver er perfekt niveau.

• Lad skridt sidde i to timer, så nogle fugt kan fordampe. Smøre toppen af hvert trin igen og glatte betonoverflader igen i lige linjer med efterbehandling murske. Vente flere timer for siderne af de skridt til at oprette og fjerne stringer cross bestyrelser.

•Glide trin murske i lige linjer over turen i hvert trin indtil det er glat. Placer en trappe-kantning redskab mod hver af kanterne af trappen og køre det frem og tilbage til skabe jævn, præcis kanter. Dække trappen med en plastik tarp og helbrede dem fem til syv dage; fjerne tarp og stringer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com