Hvordan at tilføje champignon kompost til din køkkenhave

September 19

Tilføje champignon kompost til din køkkenhave kan gavne din afgrøder og din jord--når komposten er forberedt til grøntsager. Før den rammer butikkerne, er champignon kompost jord-lignende dyrkningsmediet anvendes af kommercielle champignon avlere. Også kendt som forbedrer "brugte champignon substrat" eller SMS for korte, champignon kompost havejord på mange måder. Men med køkkenhaver, ekstra forberedelser er afgørende.

Hvordan det starter

Champignon avlere har deres eget hemmelige opskrifter for vækstmedier de bruger. De starter ved kompostering landbrugsingredienser for at oprette det materiale som svampe vil vokse. Kompost opskrifter omfatter ting som hø, brugte horse bedding, majs kolber, slagtekyllingegødning, drue crushings og Kakaoskaller. Den smuldrende, komposteret blanding bliver toppet med et lag af sphagnum og kalksten. Derefter er champignon-producerende svampe indført. Brugte underlag bliver erstattet med hver afgrøde, så går gennem damp behandling til at dræbe insekter, sygdomme og frø. Skadegørerfri og emballeret, er det sælges som champignon kompost.

Hvad det tilføjer

Hver olivendyrker slutproduktet er lidt anderledes, men champignon kompost del generelle egenskaber. Deres vigtigste haven fordel er som organisk materiale, der forbedrer jordens struktur og betingelser jord. Dette gør at produktet en populær ingrediens i kommercielle potning mix. Champignon kompost tilføjer også low-level doser af plante makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer og spormineraler, varierer afhængigt af blandingen. Det også øger jordens fugt-bedrift kapacitet, forbedrer jord beluftning, reducerer jordpakning og skorpedannelse og forbliver smuldrende og nem at bruge. Gennemsnitlige champignon kompost pH niveauer falder mellem 6,0 og 7,0, hvor jorden næringsstoffer er mest tilgængelige for afgrøderne.

Hvornår skal du vente

Champignon kompost er sikkert for mange græsplæne og haven bruger lige fra den champignon hus, men friske produkter kan indeholde højere salt niveauer. Disse niveauer er ikke høj nok til at forårsage problemer for de fleste planter, men for spirende frø, stiklinger og småplanter, salte hæmme spiring og stall vækst. Mange grøntsager er følsomme over for jord salte, selv ved modenhed. Som champignon kompost aldre, drop salt niveauer--især når forvitret udendørs. Til dyrkning af vegetabilske, Køb forvitret champignon kompost eller ældes dine egne. Seks måneder udendørs og champignon kompost er veggie klar.

Hvordan du tilføjer det

Forbedre din køkkenhave jord ved at dække området med en 3-tommer champignon kompost lag. Indarbejde forvitret kompost lige op til plantning tid, eller indtil frisk kompost i jorden i efteråret, og lad det vejr i haven. Top 6 inches af jord indtil 3-tomme lag i din have. Én cubic yard af champignon kompost dækker et 100-square-foot garden til en 3-tommer dybde. Hvis container-dyrket grøntsager er en del af din have planer, forvitret brug kompost til en fjerdedel af den beholder volumen. Hvis du er i tvivl om din champignon kompost, spørge leverandøren, hvis de har en detaljeret analyse af produktet på hånden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com