Hvordan at tilføje Crystal prismer til lysekroner

November 29

Hvordan at tilføje Crystal prismer til lysekroner

Krystallysekroner tilføje elegance og charme til ethvert rum indretning. Du kan tilføje crystal prismer til lysekroner ikke oprindeligt designet til hængende krystaller. Søger brugte og uønskede hængende lysekroner på lokale Genbrugsbutikker og loppemarkeder, og derefter omdanne dem til designer originaler med spraymaling og crystal prismer.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem hver af våben på din lysekrone. Krystal prisme tråde sælges i 36-tommer sektioner, som giver en flot Drapering mellem flere af de lysekrone arme. Skære en 36-tommer sektion af streng og drapere det som du ønsker på din lysekrone, så du ved hvor mange crystal tråde til orden.

•Vælg krystal prismer for at hænge langs hver kurve og dyp i din lysekrone. Du kan også købe bobeches til at passe over hver af pærer. En bobeche er et glas eller krystal bakke med seks små precut huller, så du kan tilføje flere krystal prismer til lysekrone.

•Klippe fem 12-tommer sektioner af wire og spray male dem til at matche Lysekronen. Lad malingen tørre.

Hæng lysekrone i en døråbning eller lav fra loftet krog. Du skal kunne nå omkring det, efterhånden som du tilføjer krystaller.

•Slip bobeche stykker over hver af de lamper og erstatte pærer.

•Klippe 12-tommer længder af tråd i 1,5-tommer sektioner. Twist wiren stykker omkring armene Lysekronen, uanset hvor du ønsker at tilføje en krystal prisme eller Tilslut en krystal strand.

Hæng din krystal tråde mellem lysekrones arme, koble ender til malede wiren bøjler. Tilføje crystal prismer på de små huller i bobeche stykker og fra wiren bøjler, som du har tilføjet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com