Hvordan at tilføje dekorative støbning Over spejl klip

January 29

Spejl klip kan være en reel eyesore. Sure, de tjener et vigtigt formål, men mange af dem kedeligt, plast stykker, der giver dit spejl en grimme udseende. Tilføje dekorative støbning til et spejl er heldigvis ikke så svært. Den mest komplicerede del af processen vil sandsynligvis skifte klippene til den type, der skjuler sig bag spejlet (hvis ikke allerede er installeret). Efter at tage et par målinger, kan en kundeservicerepræsentant hos en lokal isenkræmmer tage alle tryk ved skæring og mitering for dig.

Instruktioner

•Ændr spejlet klip til den type, der går bag spejlet, hvis de ikke allerede er installeret. De fleste spejle er holdt oppe af klart spejl klip, men du kan ikke tilføje dekorative støbning over disse typer af klip, fordi de Rage alt for langt væk fra spejlet. Du kan købe klip, der går bag spejlet fra ethvert hjem forbedring butik.

•Lay spejl flade. Mål hver side af spejlet. Sørg for at tilføje 1/8" til hver side, og holde notat af målingerne.

•Tag at Home Depot, som giver dine målinger skåret og gering tjenester gratis. (Andre hjem forbedring butikker kan også levere denne service gratis, men du bliver nødt til at ringe i forvejen for at finde ud af.) Udvælge et dekorative støbning du kan lide og har nogen skære molding til dine mål. Har mitered hjørner så godt.

•Starting med det nederste stykke, brug træ lim til at vedhæfte den dekorative støbning til spejlet. Brug de slutter negle, fastgøre enderne, som ikke rører spejl på væggen.

•Brug trælim, installere siderne næste ved fastgørelse tips af dekorative støbning sider til det allerede i-opstille nederste stykke. Sørg for at du ikke overlapper siderne af den dekorative støbning oven på spejlet. Igen, bruge de afsluttende negle til at vedhæfte det væggen.

•Installer det øverste stykke af fastgørelse det til spejlet og sider ved hjælp af den trælim. Bruge de afsluttende negle vedhæfte det til væggen.

•Hvis der er nogen huller i mitered kanterne, fylde dem med træ kit. Hvis det træ kit er slibbar (container eller tube vil angive), sand med et fint sandpapir (220-grus) og færdig med støbning med en bejdse eller male efter din smag.

Tips & advarsler

  • Enhver hardware butik burde kunne hjælpe dig med at finde korrekt montering klip, således at den dekorative støbning sidder rundt spejl uden nogen huller.
  • Forsøg aldrig at gering enderne af den dekorative støbning, hvis ikke du er vant til at gøre disse typer af projekter, eller hvis du ikke er fortrolig med at bruge en gering sav. Det er en vanskelig opgave, som kan være farligt for en nybegynder med lidt erfaring.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com