Hvordan at tilføje dybde til brændt Orange vægge

March 16

Når du vælger en fed farve til din væg som brændt orange, ønsker du ikke det til at lade din indretning falder fladt. Variation i farve og tekstur tilføje en rigdom og kompleksitet til dine vægge. Bruge en faux maling farve vask teknik til at få effekten. Uanset om du lægger det på alle fire vægge eller bare en accent væg, vil en faux maling teknik bringe en helt ny følelse af dybde til din brændt orange room.

Instruktioner

•Vælg to flere farver maling i samme farve familie som din brændt orange. Man skal være to eller tre nuancer lysere, mens den anden skal være to eller tre nuancer mørkere.

•Mix fire dele glasur med en del maling i den lysere nuance. Blend dem godt og hæld dem i en paint roller pan. Bland fire dele glasur med mørkere nuance malingen. Blend dem og hæld det i en anden maling pan.

•Fyld en spand halvvejs med vand og holde det i nærheden af dig. Dyp flere klude i vandet og vride dem ud grundigt, så de er lidt fugtig men ikke drypper. Opløfte klude i omkring 6-tommer lang ruller og sæt dem til side. Holde nogle tørre klude i nærheden af dig så godt. Dyp en stor svamp i vandet, vride godt og sæt den på skråningen af den anden maling pan.

•Drej lysere farvet glasur på væggen, arbejder i et afsnit, måling ca 3 fødder af 3 fødder. Umiddelbart lå en våd sammenrullet rag på væggen og rulle den over glasur til at fjerne mest det. Flyt rag og gentage den rullende bevægelse i en anden, tilfældig retning. Ændre klude så snart man bliver også mættede for at opløfte længere glasur og smide den forhenværende sig i spanden vand. Fortsætte rullende klude i tilfældig retninger langs væggen for at fjerne de fleste af de lysere glasur.

•DIP svamp i den mørkere farvet glasur og klappe den på den skrånede del af maling pan at fjerne overskydende glasur. Klappe den mørkere glasur sporadisk over muren lige over den resterende lysere glasur. Ikke fuldt ud dække væggen; gælde det så det er marmoreret.

•Grab en tør klud og en 3-tommer pensel. Dyp penslen i spanden, ryste overskydende fugt og tørre det på en tør klud. Børste det i hurtig, kort, frem-og-tilbage strøg over glasurer at blande dem. Skridt tilbage nu og da at se hvis du kan lide udseendet. Fortsætte børstning og blanding med penslen, indtil du er tilfreds.

•Rinse børste og tørre det på en tør klud. Skyl, vride ud og reroll klude. Gentag processen på den næste 1-værftet firkantede del af muren ned, og sørg for at blande kanterne af de to tilstødende afsnit godt med børsten så ingen linje af adskillelse er synlige. Fortsætte på hele væggen, flytte ned eller på tværs af hver næste afsnit igen, indtil det er gjort.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, bør din brændt orange vægge være en latex æggeskal eller satin finish maling, og din maling job skal være forholdsvis ny. Hvis din brændt orange vægge er en flad finish, olie maling eller har ikke været malet i mere end et år, bør du re prime og male væggene grundfarven og lad dem tørre, før du fortsætter med farve vask teknik.
  • Ikke gøre sektionerne for firkantede off. De vil blande bedre hvis kanterne af hver sektion er noget ujævn.
  • Arbejde hurtigt efter du lægger glasur på væggen. Har alt hvad du behøver inden for rækkevidde, så du ikke behøver at spilde tid at få ting.
  • For at holde hænderne fra at få fuld af glasur, bære latex eller gummi handsker.
  • Beskytte dine gulve og møbler med drop klude.
  • Åbne vinduer så væggene er godt ventileret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com