Hvordan at tilføje en ekstra vægkontakt

September 20

Tilføje en ekstra vægkontakt i et værelse er job, der mest gør det selv-entusiaster kan gøre ca en dag. Dette giver mulighed for en bred vifte af muligheder for belysning. For eksempel, man kan betjene to separate sæt af lys individuelt, eller en switch kan styre en ventilator i loftet, mens den anden håndterer Loftlys.

Instruktioner

•Find og slukke effektafbryderen, der fodrer den eksisterende switch. Fjerne skifte plade og de to skruer, der sikker overgangen til boksen væg. Træk forsigtigt kontakten ud af boksen ved at trække på fanerne øverst og nederst. Rør ikke side terminaler på switchen, indtil du er sikker på, at kredsløbet er slukket.

•Brug spænding testeren for at sikre, at magt er slukket til kredsløbet. Løsn terminalerne og fjern ledningerne. Afbryde jordledningen fra switchen, hvis den har en forbindelse til den.

•Brug stud finder til at bestemme på hvilken side af switch boks stutteriet er beliggende. Hold feltet gamle arbejde op til den eksisterende boks, åben ansigt at åbne ansigt, så hjørnerne linje op på den side, hvor stutteriet er beliggende. Spore omkring boksen gamle arbejde med en blyant. Brug drywall saven til at skære væk ekstra drywall, så den nye boks vil passe.

•Label ledninger med nogle bånd, så du ved hvilke ledninger feed ledningerne og hvilke gå til fixture(s).

•Fjern den eksisterende væg boks. Hvis det var oprindeligt installerede da huset blev bygget, vil det være naglet til stutteriet. Det vil gøre det svært at fjerne. Du kan prøve at slå det ud eller bryde den fra hinanden med en hammer og mejsel. Bare vær forsigtig, at du ikke skader ledningerne, når du fjerner den gamle boks.

•Køre den en længde af NM kabel fra placeringen af feltet switch til uanset den nye switch vil være kontrollerende (lys, ventilator eller outlet). Gøre dine forbindelser til den endelige destination.

•Isæt alle ledninger fra boksen tidligere og den nye kabel linje i boksen dobbelt-bande switch og installere det inde i væggen. Stramme skruerne vil engagere de faner, der sikre boksen.

•Klippe og fjerne den ydre kappe af nye kablet ved hjælp af en Romex stripper. Brug derefter wire strippere for at fratage en 3/4 tommer af isolering fra enderne af den nye ledning. Tjek den gamle ledning for at se, hvis det skal fjernes igen så godt. Samle alle de hvide ledninger og forbinde dem sammen under én ledning stik. Wrap forbindelse med elektrisk tape, og skubbe ledningerne tilbage i boksen væg.

•Tag to 8-tommer længder af ekstra sort ledning fra NM kabel og strimler 3/4 af en tomme af isolering fra hver ende. Forbinde de to ledninger med sort forsyningsledningen ved hjælp af en wire-stik. Dette vil give dig to feed linjer forgrening fra den oprindelige. Wrap elektrisk tape rundt wire tilslutning.

•Tilslut alle jorden ledninger sammen med to jorden ledninger forgrenes ud fra wire-stik. Tilslut en jordledning til jorden skruen på en switch og andre ledning til den anden switch jorden skrue.

•Tilslut feed gren til den nederste skrue på en switch og andre gren ledning til den nederste skrue på anden switchen. Tilslut den oprindelige armatur ledning til den øverste skrue på en af switchene. Tilslut den sorte ledning fra den nye linje til den øverste skrue på den anden switch.

•Sno terminaler på begge afbrydere med elektriske bånd, sikre skifter til boksen væg og installere den dobbelt-bande switch plade. Aktivere effektafbryderen tilbage og teste installationen af ekstra vægkontakt.

Tips & advarsler

  • Hvis du tilføjer en ekstra vægkontakt styre yderligere lys ved hjælp af den samme kredsløb (som vi beskrevet her), så sørg for kan kredsløbet håndtere den ekstra belastning.
  • Arbejd aldrig på et elektrisk kredsløb, mens det stadig er drevet. Altid slå breaker fra i panelet elektriske før arbejdet påbegyndes.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com