Hvordan at tilføje en skygge til en artefakt ramme for ekstra dybde

April 20

Hvordan at tilføje en skygge til en artefakt ramme for ekstra dybde

I en verden af fundne objekter og rammer, nogle gange vil du finde den perfekte stil ramme til at holde en bestemt artefakt, men stykket er for omfangsrig til rammen. Når du hænge det op på væggen, stikker objektet ud fra væggen længere end rammen gør. I dette tilfælde ønskes en dybere skygge effekt. Du bliver nødt til at konstruere en shadow box frame for at tilføje lige nok dybde til at rumme artefakt, for ikke at tage væk fra skønheden i din ramme. Tilføjer den ekstra dybde af en skygge box til bagsiden af det forreste ramme, som kunne hvilken som helst indramme af almindelige byggeri, vil øge din ramme, således at det kan vise din artefakt.

Instruktioner

•Sæt ramme på et bord med bagsiden opad. Måle inde læbe til at bestemme dimensionerne af boksen skygge. Læben er, hvor du normalt ville placere glasset. Måle på tværs af toppen og bunden af læben. Sørg for at måle den fulde længde af lip, som vil være lidt større end åbning i midten af rammen. Skære en 1 af 2 bord, med en sav, at længden af måling for hver, top og bund. Bestyrelserne i sted og måle inde i bestyrelserne, fra top til bund, langs de højre og venstre side af læben. Klip en 1 af 2-board til længden af målinger for hver af de højre og venstre side.

•Glue hjørnerne sammen, ved hjælp af klare konstruktion lim, og tillade lim til at tørre. Hammer to 2-tommers efterbehandling søm i hver side af hver hjørne for ekstra styrke. Brug et søm sæt for at forsænke efterbehandling neglene.

•Sand hjørner af skyggen kasse med 100-sandkorn sandpapir til at afrunde ru kanter. Bruge 220 sandkorn sandpapir til slut slibning boksen hele skygge. Fjerne støv fra boksen med en tack klud.

•Prime og maling eller pletten boksen til at matche den forreste ramme.

•Sæt artefakt sikkert ind i boksen skygge. En hot limpistol med lim sticks bør være tilstrækkeligt for at opnå dette. Afhængig af din brik, kan du også hænge vare med en kop krog og bånd.

•Sæt en backer bestyrelse, hvis det ønskes. Måle de ydre dimensioner af boksen skygge og skær backer bestyrelsen til at passe. Fastgør det med otte 2-tommer efterbehandling negle. Sted et søm på hvert hjørne og midt i toppen, bunden og hver side af bestyrelsens backer. Kan du vedhæfte en stor savtakket bøjle for at støtte dig i at hænge din skygge boks på væggen.

•Applicer lim til læbe af rammen. Angiv skygge i læbe, vedhæftes den forreste ramme boksen skygge. Tillad lim til at tørre. Tilføje otte 1-tommer efterbehandling negle, med én på hver side af hvert hjørne, og sænk dem med et søm sæt.

Tips & advarsler

  • Hvis den ekstra bredde af boksen skygge ikke ville stadig være nok til at rumme dit element skal vises, kan du erstatte et bredere udvalg af tømmer.
  • Hvis en backer bestyrelse er brugt du kan dekorere det nogen måde du ønsker at forbedre displayet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com