Hvordan at tilføje et gelænder til konkrete skridt

February 4

Hvordan at tilføje et gelænder til konkrete skridt

En smedejern gelænder forbedrer udseendet af konkrete skridt og gør dem lettere og sikrere at stige op eller ned, især i dårligt vejr. Smedejern er holdbare og normalt tilføjer tidløse appel til en plads. Installation af en metal rækværk er noget du kan gøre selv. Undersøge markedet for gelænder designs, og vælge en, der er let at greb og som tåler naturlige elementer. Mest metal rækværket kits omfatter alle komponenter og installation hardware.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem de lodrette balustre på metal jernbane med et målebånd, eller henvise til vejledningen på rækværket kit for afstanden mellem balustre.

•Mark på den konkrete trappe slidbaner placeringer for de kantede parenteser, der balustre vil passe ind i, ved hjælp af en markør. Danne mærkerne 2 til 3 inches indad fra kanterne af trappen til at forhindre eventuelle revner, når du bore gennem beton. Sikre, at de omhandlede varemærker er fordelt jævnt langs trappen.

•Vælg en murværk smule, der måler en sekstende-tomme mindre end længden af skruerne. Placer bit direkte over en markant plet på en slidbane og bore et pilot hul igennem den. Flytte op eller ned den konkrete trappe, afhængigt af hvor du bor den første pilot hul, og fortsætte med boring af de resterende huller gennem de markerede steder langs slidbaner.

•Hold et beslag over et konkret slidbane, direkte over den pilot hul. Fastgør beslaget på plads ved hjælp af et murværk anker og en 3-tommer skrue. Alternativt, fastgør beslaget med møtrikker og bolte med rækværket. Spænd bolte med en skruenøgle. Gentag denne proces for at beslagene sted langs trappen.

•Knyt en hjælper til at holde ene ende af jern gelænder, mens du holder den anden. Centrere lavere enderne af balustre direkte over i parentes før glidende dem igennem. Bruge en skruenøgle til at stramme sætskruer langs enderne af balustre at beslagene.

•Sæt top og bund skinner til de lodrette balustre ifølge fabrikantens anvisninger, da disse varierer. Også vedhæfte mellemliggende skinner, hvis de er forsynet med rækværk kit. Sikre hver brik på plads ved hjælp af skruer forsynet med forsamlingen. Stram skruerne med en skruetrækker til at forankre dem sikkert til balustre og forhindre rækværket fra slingrende.

Tips & advarsler

  • Bære briller og høreværn før boring pilot huller gennem den konkrete trapper.
  • I stedet for at måle afstanden mellem balustre, simpelthen placere et lille rækværk over kanten af trapper, direkte hvor du ønsker at installere det, og markere monteringshullerne gennem sin base på slidbaner. Fjerne rækværket og bore huller gennem varemærker. Juster monteringshullerne på rækværket til huller i slidbaner og drev skruer til at forankre det på plads.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com