Hvordan at tilføje et tag Over en udvendig dør

December 27

Hvordan at tilføje et tag Over en udvendig dør

Tilføjelse af et tag over en udvendig dør giver siden af huset karakter. Det beskytter også mennesker, der bruger forstuen fra regn og sne. Fordelen ved et tag over en typisk fortelt er at det dirigerer regn fra trin. Området under tag vil føle sig mere som en lille veranda. Hænge efterstillede planter fra spær i løbet af sommeren og dekorere tagskægget med lys i feriesæsonen.

Instruktioner

•Klippe to 2 x 4 brædder 60 inches lang med en bajonetsav. Dette dækker dør bredde plus tilføjer 12 inches af overhæng på hver side. Cut fire 2 af 4s 40 inches lang og seks flere bestyrelser 24 inches lang.

•Lay ud af en 60 tommers board og to 40-tommer bestyrelser. Overlapper enderne og danner en trekant. Tegne vinkler på enderne af brædderne, der er nødvendige for så enderne af brædderne passer sammen. Vinklerne tilslutning til det lange bord vil være omkring 19 1/2 grader hver og peak vinkler vil være 51 grader.

•Trim vinkler på de første tre plader med en miter så og derefter kontrollere, at de passer sammen ordentligt. Overføre vinkler til tre flere matchende bestyrelser og skære. Tilslut bestyrelserne i to trekanter ved hjælp af galvaniseret stål stik plader, kendt som kile plader og 1 1/2-inch skruer på forsiden af trekanter. Placer flere stik plader på bagsiden af trekanter at give spær ekstra styrke. Spore en af trekanterne på et ark af krydsfiner for endedæksel.

•Match hjørner op på trekanter. Skrue en af enderne af en 24 tommers bord til den ene side af toppen af trekanten. Linje op kanterne mens sikring i bestyrelsen. Skrue anden enden til anden trekanten i den tilsvarende position. Vedhæfte en anden 24-tomme bord til anden siden af toppen. De to bestyrelser danne peak på tværs af toppen af taget rammen. Skru de andre 24-tommer boards på hver side af de resterende hjørner.

•Lift rammen, og Fastgør det 12 inches over den udvendig dør. Bruge en tømrer niveau at holde rammen lige og center struktur over midten af døren. Hængende tag rammen til huset tager mindst tre personer. To mennesker har brug at holde strukturen på plads, mens den tredje person sikrer rammen tag til huset.

•Skru ramme på plads med 4-tommer skruer placeret hver 3 inches gennem 2 af 4s med en elektrisk skruetrækker. Push to 2 af 4s længden fra den nederste ende af taget til jorden under forsiden af struktur at holde rammen på plads samtidig tilføjer de permanente understøtter.

•Sæt en konkret pier blok med støtte beslag direkte under hvert hjørne af rammen. Måle afstanden mellem den nederste kant af rammen og støtte beslag med et målebånd. Cut to 4-ved-4 boards samme længde som måling. Bor et hul i den nederste ende af bestyrelser for bolten. Placer enden i støtte beslag og fastgør med en bolt og møtrik. Skru billede hjørnerne i toppen af 4 af 4s. Fjerne de midlertidige 2 x 4 understøtter.

•Measure tag områder og tegne rektanglet stykker på krydsfiner. Skær endedæksel og to tag stykkerne ud. Skru endedæksel til forreste del af rammen og tag stykker til toppen. Dækker området tag med tjære papir og negle på helvedesild. Færdig tag med en tag cap, som sæler tag for at forhindre lækager. Male de fritliggende træ stykker af våbenhus tag med udvendig maling og en pensel.

Tips & advarsler

  • Tilføje et loft til tagkonstruktionen ved at skære et stykke af krydsfiner og skrue den til rammen. Køre ledninger gennem rummet i taget og installere et våbenhus lys.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com