Hvordan at tilføje et tag Over hoveddøren

January 20

Hvordan at tilføje et tag Over hoveddøren

Når du føjer et tag over hoveddøren, tilføje du ikke kun en stilfuld tilføjelse til dit hjem, men også en funktionel. Et tag eller markise giver ly fra solen og regnen, når du er på døren og beskytter selve døren fra hærgen af stærk vejr. Du kan tilføje et tag over hoveddøren ved hjælp af standard gør det selv-materialer.

Instruktioner

•Measure bredde på døren ved hjælp af et målebånd og tilføje 12 inches. Skære tre 2-af-4s til denne længde ved hjælp af en rundsav. Skær to 2 af 4s til en længde af 12 inches. Hold en af døren-bredde stykker mod væggen lige over døren, så der er 6 inches af træ på hver side af døren. Bore huller gennem skoven og ind i væggen hver 6 inches i laengden, bruge en borehammer.

•Fyld huller i væggen med mur stik. Skrue en af 12-tommer-stykker til hver ende af boret træ ved hjælp af to undersænkskruer 2 tommer lange pr. stykke, at danne en U form. Skrue en anden dør-bredde stykke til anden enden af 12-tommer-stykker på samme måde, at danne et rektangel, så længe som bredden af døren plus 12 inches og 16 inches lang.

•Skru rektangel på væggen via 6 tommer lange galvaniserede skruer i hullerne du boret. Hold de resterende 2 x 4 stykke vandret på tværs af væggen 12 inches over toppen af rektanglet. Bore huller gennem skoven og ind i væggen hver 6 inches langs længden af træ. Udfylde hullerne i væggen med rawlplugs. Skrue træ til væggen med 6 tommer lange galvaniserede skruer.

•Measure fra væggen lige over top 2 x 4 stykke og diagonalt ned til den yderste kant af rektanglet. Tilføje 6 inches til denne måling til at finde længden af strøer skal du. Skære nok 2 x 4 tømmer for at gøre en tværbjælke på begge sider af taget og en tværbjælke hver 6 inches mellem.

•Strømforbrug i standby strøer på rektangel og top stykket med de 4-tommer sider af de lodrette bjælker og hjørne af en ende at røre væggen. Hold en plumb linje øverst på siden af væggen på hvert stykke. Tegne en lodret streg ned plumb linje med en blyant. Skær langs linjerne ved hjælp af en stiksav, tillade strøer at sidde flush med væggen.

•Strømforbrug i standby strøer på rektangel og top stykket igen. Brug lodline til at tegne lodrette streger ned strøer på hvert punkt, hvor de forbinder med rektangel og top stykket. Tegne en vandret streg bisecting disse linjer ved hjælp af en lineal. Klip hak dannet af linjerne ved hjælp af puslespil.

•Strømforbrug i standby strøer tilbage på rektangler og øverste stykker, med hakkene tillader strøer at sidde flush mod skoven. Skrue bjælker til rektanglet og øverste stykke ved hjælp af en undersænket 6-tommer galvaniseret skrue pr. joint.

•Klippe nok stykker af 2 af 2 tømmer at sidde et stykke som en bjælke hver 4 inches ned på længden af strøer. Skrue 2 af 2 stykker på tværs af strøer med en 3-tommer lange skrue pr. joint. Økonomiklasse 2-tommer mellem hver bjælke.

•Klippe strimler af underfelt til bredden af tagfladen. Søm de første strip til bunden af tagfladen bruger slagkraft negle og en hammer. Søm den anden strip ovenfor først med en 1-tommer overlapning. Fortsætte sømning underfelt til tag, indtil tag er dækket.

•Nail den første række af skifer tagsten til bunden af taget bruger 1 tommer lange tagdækning negle. Lægge anden rækken over først med en 1-tommer overlapning. Suppleant sømning og æglæggende rækker af fliser, indtil du når den sidste række. Søm den endelige række til toppen af roofline.

•Klippe et ark af 3/4-inch-thick krydsfiner 20 inches lang og 12 inches lang. Skære en diagonal linje på tværs af arket ved hjælp af en stiksav eller rundsav, til at danne to retvinklede trekanter. Skrue én trekant til begge sider af taget med 1 tomme lange skruer.

•Klippe et ark af 3/4-inch-thick krydsfiner så lang som bredden af taget og 16 inches lang. Skrue ark på undersiden af taget med 1 tomme lange skruer. Lak forsiden, siderne og undersiden af taget ved hjælp af eksteriør-grade lak og en pensel.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i et område, hvor regnen er fælles, overveje dækker over krydsfiner på siderne af tag med rækker af tykkere træ, overlapper hinanden ved en halv tomme. Dette vil tilføje en ekstra lag af imprægnering til dit nye tag og vil også bidrage til at dekorere sider af taget.
  • Når opskæring træ, Sørg for at holde dine hænder væk fra saven blade at undgå utilsigtet nedskæringer eller afhuggede fingre på grund af en gled så blade eller træ fangst på klingen, mens du er gennemskæring. Desuden er bære handsker og beskyttelsesbriller til at fjerne risikoen for splinter og træ partikler bliver kastet i dine øjne, mens du gennemskæring.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com