Hvordan at tilføje farve til et soveværelse uden maleri

August 24

Hvordan at tilføje farve til et soveværelse uden maleri

Color fremkalder en følelsesmæssig reaktion hos mennesker. Ifølge en forskning vejledning af Dr. Willard Daggett, formand for det internationale Center for ledelse i uddannelse, fremme forskellige nuancer forskellige reaktioner hos mennesker. Hvis du ønsker at tilføje mere farve til dit soveværelse uden at ændre vægfarven, undersøge de virkninger forskellige nuancer vil have på dit miljø. Farverige tilbehør og møbler vil bidrage til at bringe den stemning, du ønsker til dit soveværelse.

Instruktioner

•Vælg farveskemaet. Vælge to eller tre koordinerende farver til at oprette din ordning. Undgå at bruge mere end tre farver, da dette kan arbejde det modsatte af dit mål, hvilket gør dit soveværelse ser ukoordineret og kastet sammen. Vælge afslappende nuancer såsom pasteller, dyb blues, og turkis og naturlige farver som brun, elfenben og taupe.

•Decide hvor du vil farve. Hvis de fleste af dine møbler har en neutral tone, kan du overveje at tilføje tilbehør med lyse nuancer. Har du tonet ned tilbehør, punch op farve med en dristig udtalelse brik i en lys nuance. En brandbil rød seng hovedgærde vil tilføje en lyse pop af farve mod hvide vægge og sort-hvid tilbehør.

•Hold dine farver i harmoni. Overveje picking en fed hue, såsom sennep gul, og parre den med to blødere nuancer som chokolade brun og deep purple. Lad din signatur farve skiller sig ud med store møbler og tilbehør, mens de blødere farver støtter de vigtigste nuance i mindre tilbehør og diminutive mønstre.

•Draw fokus på at farve med dristige mønstre. En stor geometrisk print på puder, eller et stort dyr print på en narresut gør en dristig udtalelse. Brugsmønster at henlede opmærksomheden på farven i farveskemaet.

•Brug form sammen med farve. Signatur elementer, der skiller sig ud og ser anderledes fra resten af dit indretning får større opmærksomhed end dem, der blander ind i rummet. Vælg et stykke med et definerende look, som blæst glas, abstrakt kunst eller en fed-mønstrede lampe til at fremhæve din brug af farve.

Tips & advarsler

  • I stedet for maling, tapet, en væg i dit soveværelse at afgive en erklæring med farve. Vælge et mønster og en hue, der passer til resten af Soveværelsesmøbler.
  • Afgive en erklæring ved at have alle møbler i dit soveværelse samme farve.
  • Vælg en lys-farvet sengetæppe til en enkelt pop af farve.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com