Hvordan at tilføje farve til et soveværelse

March 26

Hvordan at tilføje farve til et soveværelse

Udsmykning kommer naturligt til nogle, men hvis du ikke er en af mennesker, at vide lidt om farveteori og de psykologiske virkninger af farve vil hjælpe dig med at designe en godt udtænkt farveskema, som du kan bruge til at dekorere din hele soveværelse. Dette er en vigtig del af at skabe i soveværelset, du vil have – uanset om der er et værelse af sanctuary eller et værelse af kreativitet og aktivitet.

Instruktioner

•Pick et farveskema til soveværelset. Reglerne i farveteori vil hjælpe dig med dette. Farveskemaer kan baseres på de forhold, der farver har på farvehjulet eller kan være baseret på sæt af farver findes i naturen. For eksempel, er komplementære farver to farver findes på modsatte sider af farvehjulet. Når komplementære farver bliver grundlaget for et farveskema, skaber de dramatiske, høj kontrast interiør. Farver findes side om side på farvehjulet er kendt som tilsvarende farver. Disse lav kontrast farveskemaer er kendt for at være mere fredelig og beroligende. Farveskemaer findes i naturen, er ofte nyttigt for interiør design, der er baseret på et tema, som et tema, regnskov, der kan involvere en masse dybe grønne og brune. Bemærk, at varme farver har tendens til at vække følelser, mens kølige farver har tendens til at slappe af og roligt. De farver, du vælger til dit værelse baseres dels på typen miljø, du vil oprette.

•Vælg som farve ud af det farveskema, du har planlagt i trin 1 vil være den dominerende farve. Den dominerende farve vil være den farve, som du kan se mest af på værelset. Dette kan være den farve du male væggene, farven på gulvtæppet eller farven på sengetæppe. Læg ikke den dominerende farve i alle tre af disse steder, eller rummet bliver overvældende.

•Vælg tilbehør til rummet, der stemmer overens med accent farverne i farveskemaet. Accent farver er de andre farver i farveskemaet — de farver, der ikke er den dominerende farve. Tilbehør vil omfatte gardiner, puder, figurines, gryder for planter, en lampe og andre elementer.

•Pick en neutral farve til at gå med rummets farveskema, hvis farveskemaet begynder at føle sig alt for lyse eller ligesom det er for meget. For cool farveskemaer, vil en neutral grå fungere godt. For varme farver, så prøv en beige, tan eller creme.

•Tilføj lidt rører som blomster i en vase eller glas ornamenter hængende i et vindue til at give rummet en smule ekstra farve og en varm hjemlig touch.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com