Hvordan at tilføje flise eller marmor til pejs Mantels

December 22

Hvordan at tilføje flise eller marmor til pejs Mantels

Tilføje flise eller marmor til en pejs mantel er en metode til at opgradere udseendet af din pejs uden at skulle udskifte mantel hylde eller står over for helt. Med det store udvalg af fliser og marmor tilgængelige på markedet, kan du imødekomme nye udseende passer til indretningen af rummet. Skiftevis har ingen effekt på funktionaliteten af din pejs, og når placeret den nye overflade kan nydes i årtier fremover med korrekt vedligeholdelse.

Instruktioner

•Klart rummet af alle møbler og dække gulvet med en dråbe klud foran pejsen at fange vragrester fra flisebelægning proces.

•Sand overfladen af træ og marmor mantels med medium grade sandpapir til at oprette en ru overfladestruktur. Slibe mursten og sten mantels med en håndholdt konkrete grinder. Aftør overfladen ren med en klud.

•Measure kaminen plads og derefter arrangere fliser eller marmor i et testmønster, der passer til den målte plads mens visuelt tiltalende. Bruge så mange fulde fliser og plader som muligt i arrangementet med afstandsstykker mellem prøveemnerne at få en nøjagtig layout.

•Mix et parti af thinset mørtel i en spand ved hjælp af en elektrisk boremaskine, udstyret med en pagaj vedhæftet fil. Tillad mørtel til at sidde i 10 minutter, derefter omrøres grundigt.

•Applicer mørtel til mantel med et hakket murske. Sprede mørtel til 1/4-inch tykkelse med flat af murske. Vippe murske i en 45 graders vinkel og køre hakkene på kanten af murske over mørtel overflade at hæve kamme, der vil klæbe bedre til flise eller marmor end en flad mørtel overflade.

•Monter keramiske fliser eller marmor begyndelsen midt på hylden og arbejde udad til hver kant, hvis fliser kun mantel toppen, så flise de modstående stykker. Start i bunden af hver side af mantel og arbejde mod kanten, hvis fliser hele mantel eller pejs vender. Placer afstandsstykker mellem fliser eller marmor plader til at oprette et ensartet udseende. Flytte til den næste række, giver afstandsstykker mellem de separate rækker. Fortsætte med at placere rækker af fuld fliser og marmor plader, indtil du har kun delvis flise rum resterende.

•Klippe flise eller marmor til at oprette delvise stykker for de resterende mantel rum. Måle den delvise plads og derefter markere linje til at skære på flisen. Skær fliser ned linjen markeret med en flise kutter udstyret med en kniv, fremstillet til din flise. Bruge en våd sav til at skære de marmor fliser til at passe. Markere linjen skæring på pladen og derefter placere afdækningstape langs Marker som en skæring guide. Justere den skærende linje med savklinge og derefter køre slab gennem blade. Slibe kanten af pladen begynder med 80 grus sandpapir og arbejder hen imod 400-grus sandpapir for at gøre kanten så glat som ansigt af marmor.

•Monter delvis fliser og marmor stykker i rummet på kaminen, at du skære dem til at passe. Vent 24 timer for mørtel at indstille.

•Tag spacere og mix en batch af injektionsmørtel til at udfylde fuger mellem fliser eller plader. Anvende injektionsmørtel ved hjælp af en injektionsmørtel float for at sprede materialet ind i leddene. Aftør overfladen med en fugtig svamp inden for 15 minutter for at fjerne overskydende fugemasse. Vente to timer og derefter tørre overfladen med en ren, fnugfri klud til at fjerne injektionsmørtel rester, forhindrer en sløvende haze. Vente tid anbefalet af injektionsmørtel fabrikanten for injektionsmørtel til at helbrede.

•Seal flise eller marmor med en cementmørtel sealer formuleret til typen materiale, der anvendes til at dække pejs mantel. Børste fugemasse på hele mantel overflade, og derefter vente 48 timer for fugemasse tørre inden bruge i mantel.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com