Hvordan at tilføje flise til bordplade

December 19

En flise bordpladen kan være en attraktiv tilføjelse til din hjemmets indretning. Med lidt planlægning og arbejde, kan du omdanne selv de mest verdslige bordplade til et ægte kunstværk. Her er hvordan det skal gøres.

Instruktioner

•Fastsætte projektet. Måle den bordplade, du vil tilføje flise til og trække det ud på papir (graf papir fungerer godt for dette). Derefter, under hensyntagen til størrelsen af dine fliser og rummet mellem dem, skitsere dine design. Hvis du gør dette omhyggeligt, kan du muligvis undgå at skære fliser så den passer til bordpladen.

•Forbered din bordplade ved at rense det ud af enhver overdreven maling og forhindringer. Dette bør ikke være for svært i de fleste tilfælde, men hvis overfladen er ekstremt ru du måtte ønske at sand ned overfladen for at få det glat.

•Spread din mørtel efter blande det ifølge anvisningerne. Brug den flade side af din murske og spredes et tyndt, glat lag. Hvis bordpladen er meget stort, kan du ønsker at gøre dette i små sektioner. Men i de fleste tilfælde bør du være i stand til at gøre dette i ét trin.

•Lay dine fliser på mørtel efter din plan. Brug afstandsklodser mellem fliser til at opnå en ensartet afstand. Slide hver flise ind i position og sørg for, at det er fast sat før du flytter til den næste flise.

•Efter fliserne er angivet, gælder injektionsmørtel sømme, aftørring et overskud med en fugtig klud, som du går. Tillad flise og injektionsmørtel for at indstille før ved hjælp af tabellen.

Tips & advarsler

  • Fliser kan være meget tung. Sørg for at dit bord er solidt nok til at tage den ekstra vægt, før du begynder dit projekt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com