Hvordan at tilføje førende til ruder

December 7

Mange husejere vil udseendet af blyholdig glasvinduer og funktionen af moderne lufttæt windows. For at opnå look af blyholdig glas med hvilket som helst vindue, kan du bruge den samme trick at bygherrer og designere bruge: blyholdig tape. Denne tape er tilgængelig i flere stilarter, og nogle er så tyk som sande blyholdig glasmosaikker installationer. De er meget nemmere at installere og vedligeholde, og du kan nyde de moderne økonomi af dobbelt rude vinduer og stemningen af det ønskede udseende.

Instruktioner

•Rengør siden af det vindue, hvor du vedhæfter førende. Bruge glas renere og avis til at fjerne alle film, olie og snavs fra vinduet.

•Åbn vinduet. Tape det mønster, du ønsker til siden af vinduet overfor siden at være blyholdig.

•Flatten ud af førende tape i fingrene. Ikke strække det. Start førende langs kanten af vinduesrammen eller ruder. Efter din mønster, skal du trykke på bly til glas ved hjælp af værktøjet knogle. Skær spidsen til at passe de rude kanter. Gnide ned i midten af bly tape og derefter bruge slutningen af værktøjet knogle for at trykke ned kanter.

•Cross over de ledende tape på leddene. Hvis du klippe båndet, kan du oprette utiltrækkende ender, når du er færdig med en side af vinduet. Rengør anden siden og bly tape det til at matche.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan lide klump bly tape hvor båndet krydser, skære og lodde i spidsen. Dette gør båndet vises endnu mere autentisk.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com