Hvordan at tilføje forsænket belysning til en nuværende lys

March 26

Tilføje forsænket belysning til din nuværende lys opsætning kan bidrage til at øge intensiteten af belysningen i dit værelse. Forsænket belysning er ofte bruges til generelle formål belysning i køkkener og opholdsområder. Du kan også bruge forsænket belysning til væg vask til at hjælpe belyse en mur at gøre rummet synes større. Forsænket accent belysning fremhæver et maleri eller en skattet kunstværk. Du kan også installere forsænket belysning over et arbejdsbord til at hjælpe belyse specifikke opgave områder.

Instruktioner

•Drej off den elektriske strøm på panelet vigtigste service ved at slukke den breaker, der leverer strøm til belysning kredsløb.

•Fjern den eksisterende lys skygge og løg til at afsløre de skruer, der holder den lampen i loftet. Fjern skruerne for at afsløre ledningsnet, så snoet ledning stik holder ledninger og det lampen til huset ledninger. Afsætte den eksisterende lys armatur.

•Trace omkring skabelonen--forsynet med remodel forsænket belysning fastholdelsesanordningen--på loftet. Langsomt klippe langs sporingslinjen ved hjælp af en gipsvæg sav.

•Træk en længde på 12/2 nonmetallic (NM) elektrisk kabel fra eksisterende lys elektriske boksen placering til hullet du skære loft for forsænket lys. Ved hjælp af en dobbelt NM wire cutter/stripper, fjerne den ydre kappe fra den elektriske kabel på både den forsænket belysning og de eksisterende lys steder. Strip 3/4 tommer af isolering fra de sorte og hvide ledninger fra NM elektrisk kabel.

•Forbind-installere den eksisterende lampen til huset ledninger og det nye ledninger du trak i trin 4. Twist en rød ledning stik på de to sorte ledninger inde i eksisterende lampen elektriske kassen og den sorte ledning fra lampen, forbinde dem sammen. Gentag denne forbindelse for de to hvide ledninger inde i eksisterende elektriske kassen og den hvide ledning fra den lampen. Tilslut de to nøgne kobber ledninger inde i eksisterende elektriske kassen til den grønne jordledning fra lampen med en anden røde ledning stik.

•Udskift lampen på den elektriske boks i loftet. Skrue elpærer tilbage til soklerne og vedhæfte den lys skygge

•Tag dækning fra samledåsen tilknyttet remodel forsænket belysning fastholdelsesanordningen ved at trykke på tab af samledåsen med tommelfingeren og løft dækslet. Trække den 12/2 NM kabel ind samledåsen knockout placeret på bagsiden af boksen.

•Twist en orange ledning stik på den sorte ledning fra NM kabel og den sorte ledning fra samledåse, forbinde dem sammen. Gentag den samme forbindelse for de hvide ledninger og nøgne kobber jorden ledninger. Sæt bagcoveret på vedlagte remodel belysning fastholdelsesanordningen junction boks.

•Skub remodel forsænket belysning armaturet i hullet i loftet. Hold armaturet mod loftet med den ene hånd mens du skubber en kærv skruetrækker mod en af de fire sorte klip inde i armaturet. Skubbe op og ud på hver sort klip inde i armaturet, indtil de fastgøres, sikring af armaturet til loftet. Installere en pære og et trim på forsænket belysning fastholdelsesanordningen.

•Drej på den elektriske strøm på panelet vigtigste service ved at skifte på den afbrydere, der leverer strøm til belysning kredsløb.

Tips & advarsler

  • Test for at kontrollere, at du har afbrudt elektriciteten i dit arbejdsområde til at undgå elektriske stød.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com