Hvordan at tilføje fugt til et hjem i vinter

March 18

Hvordan at tilføje fugt til et hjem i vinter

Når varmeanlægget er på mere i vintermånederne, kan luften udtørre og forårsager ubehagelig tør hud, læber, beskadiget hår og luftveje klager. Tilføje fugtighed til huset om vinteren kan øge komfort og er let at gøre.

Instruktioner

•Purchase elektroniske befugtere til dit hjem og bruge dem i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Fyld befugtere på den relevante linje med vand og tilslutte dem til en tiltalende tåge at øger luft fugtighed. Brug elektroniske enheder som disse især i soveværelser til at lette vejrtrækning om natten.

•Sæt lavvandede pander vand nær varme udluftninger, solrige vinduer, eller hvor som helst du har en flad, beskyttet overflade. Den opvarmede luft eller sollys vil fremskynde fordampningen af vand i pander, dermed øge luftfugtigheden i rummet. Sørg for at rengøre pander og genopfylde dem regelmæssigt for at maksimere effektiviteten af denne metode for at tilføje fugt til dit hjem i vinter.

Hæng fugtig tøjvask og hånd-vaskes tøj inde på tøjvask stativer. Ikke alene vil det spare dig for den elektricitet, der normalt anvendes af en tørretumbler, det vil øge luftfugtigheden i dit hjem. Hænge vasketøj udenfor i den kolde vinter er ikke så effektiv som hængende det inde i en varm, tør hus. Tøj, sengetøj og andre hvidvaskede elementer vil tørre hurtigere under frigivelse af fugt i luften.

•Fyld en almindelig plastik eller glas spray flaske med rent vand og sprøjte vandet op i luften i alle rum i dit hus. Du kan også sprøjte en meget lys dug på møbler og sengetøj. Vandet vil fordampe hurtigt og vil således øge luftfugtigheden i rummet i vintermånederne. Vær omhyggelig med ikke at sprøjte for meget vand, og undgå at sprøjte det på ubehandlet træ overflader eller stoffer, der kan blive beskadiget af vand.

•Practice smart metoder til at øge fugtigheden i dit hjem i vintermånederne ved hjælp af fugt du allerede har. Forlade badeværelsesdøren åben efter et varmt brusebad, så den fugtige luft breder sig ind i huset. Ligeledes lade opvaskemaskinen åben, når den er færdigafkølet. Vand potteplanter regelmæssigt og holde akvarier toppet. Alle disse ting kan hjælpe øge luftfugtigheden i dit hjem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com