Hvordan at tilføje gødning til kompost

June 27

Hvordan at tilføje gødning til kompost

Kompost og gødning er begge vidunderlige additiver til din havejord. Føje gødning til din kompostbunke er en praktisk måde at skabe en plantning blanding, som du kan derefter blandes ind i din have. Tilføje gødning til kompost er ikke mere vanskeligt end blot dreje gyllen i til kompost med en skovl; men hvor du nødt til at tage nogle pleje er i at vælge og aldring gødning skal føjes til din have kompostbunke.

Instruktioner

•Vælg en gyllen source. Visse typer af gylle er fantastisk til din have, andre typer du vil ønsker at undgå. Gødning, der fungerer godt i haver omfatte gylle fra heste, høns, får, geder, kaniner og køer. Grøngødning kan tilføjes så godt.

• Lad din gylle alder. Det anbefales generelt, at du tillader den gødning, du føjer til alder i mindst 60 dage før du tilføjer det i din kompostbunke. Nogle typer af husdyrgødning tager mindre tid, men det er en god tommelfingerregel. Tilføjelse af "hot" gødning eller gylle, der ikke har været ældet korrekt, kan udsætte dig for den lille risiko for spredning af sygdommen og forurenende stoffer i hele haven.

•Tilføj dit alderen gødning til kompost. Bruge en skovl til at tilføje gødning til kompost og derefter at drej kompost, så gødningen og kompost er jævnt blandet i hele.

Tips & advarsler

  • Brug ikke gylle fra svin, hunde, katte eller mennesker. Disse typer af gylle er ikke egnet til havearbejde og kunne sprede sygdommen og forurenende stoffer i hele din have og i hvad mad du høste fra det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com