Hvordan at tilføje hjul til møbler

January 23

Hvordan at tilføje hjul til møbler

Tilføje hjul til dine møbler er en god idé. Hvis du bor alene og har brug at flytte tunge stykker, kommer hjulene handy. Tilføje hjul vil også tillade dig at rengøre under tunge møbler mere ofte fordi din skade risikovillig reduceres væsentligt. Mere mobil møbler gør re-arrangere det mere praktisk og mindre anstrengende.

Instruktioner

At vælge hjul

•Think om vægten af de stykker, du ønsker at gøre mobil. Tilføj ikke hjul til lysere møbler. Hvis møblerne er for lys (som regelmæssigt brugte stole) kan det faktisk være mere farligt at tilføje hjul. Lysere stole kan være vanskelige sidde på, hvis du ikke har frie hænder til at holde stolen på plads, når du sidder ned.

•Undersøg dine møbler garanti. Nogle møbler beslutningstagere garantier er annulleret af "ændrede stykker." Husk at møbler butik politikker generelt oplyse, at hvis møblerne ikke kom med hjul, ikke tilføje dem. Kontakt din møbelsnedker, være sikker på at tilføje hjul ikke vil annullere din garanti.

•Decide hvis du ønsker fast hjul eller drejelige hjul. Vælg faste hjul, hvis du kun vil flytte møblerne i én retning. Vælg drejelige hjul kan flytte møblerne i enhver retning.

•Indstil hvis du ønsker post hjul eller skrue-ins. købe post, hvis du foretrækker at bore et hul gennem din møbler ramme, forsigtigt trykke i ærme/indlæg, så glide din caster i at ærmet, indtil det låser på plads. Køb skrue-ins, hvis du er på udkig efter hjul, der kommer med montering plader fastgjort. Brug de skruer, der kommer med hjul til at vedhæfte denne type.

Installation på Caster

•Drej din møbler over. (Hovedet er bedst hvis du kan støt det nok til at arbejde på den.) Undersøge dit udsatte møbler ramme. Look for at se, hvilke caster vil design arbejde for dine møbler. Være parat til at opbygge din ramme, hvis det er for spinkelt til at støtte din caster uden opdeling.

•Build op din ramme styrke ved at skære og skrue på plads strimler af 1 x 4 tømmer eller strimler af krydsfiner. Vedhæfte din strimler jævnt til alle fire hjørner af din brik. Tilføje så mange bestyrelser eller strimler som skulle tilstrækkeligt ophøje din brik til en gratis-rullende højde.

Uddelingen dit stykke af møbler. Brug en gedigen prop eller klemme det til et arbejdsbord eller tabel. Bore din huller til din ærmer på hver af de fire hjørner af din brik. Kigge lige ned i hvert hjørne og stå direkte over det som du bore. Bore dem langsomt og lige. Rens din nyligt borede huller ved at dreje stykket af møbler og lad spåner falde ud. Bruge en pick til at fjerne eventuelle spåner, der sidder fast.

•Forbind-klemme eller prop din brik, så det ikke kan flytte. Bruge en hammer til at forsigtigt trykke din ærmer i hver boret hul. Skubbe dine hjul på plads. Fortsætte med at skubbe indtil du høre og føle dem låse på plads. Kontroller hver enkelt for at sikre de er solidt fastgjort og ikke wobble i hullerne. Hvis du har en, der vakler, fjerne det fra sin post/ærme og tape stillingen tykt nok til at gøre op wobble forskellen.

Tips & advarsler

  • Må ikke købe billige, spinkelt hjul.
  • Købe den størrelse, der svarer til møbler vægt byrde.
  • Vær forsigtig at bore lige, centralt beliggende huller, hvis du køber post hjul.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com